– Det gir oss en fin mulighet til å ha mer fokus på oss selv – Vipers

– Det gir oss en fin mulighet til å ha mer fokus på oss selv

Intervju med linjespiller Mathilde Kristensen.

.

Mandag 1. oktober 2018

 

8 Vipersspillere var sist uke på samling og har spilt landskamper med Norge A og Norge rekrutt.  De er tilbake i trening i Kristiansand igjen i morgen tirsdag.  Vipers.no har spurt Mathilde Kristensen hvordan treningene har vært i fravær av landslagsspillerne.

 

 

Hospitanter fra Våg og Randesund
– Det er klart det blir litt annerledes med så mange spillere borte, sier linjespiller Mathilde Kristensen.  Men vi har hatt 5-7 spillere fra Våg og Randesund med på treningene så vi ble tross alt en ok gruppe på treningene.

 

En fin treningsuke
– Nivået blir naturlig nok litt lavere når det er 2. divisjonsspillere med på trening, forteller Mathilde og supplerer:    Men jeg synes likevel vi vi har hatt en fin treningsuke og jeg synes også det er deilig å ha fokus på de individuelle tingene vi ikke har hatt tid til i den daglige treningen.

 

Fokus på hver enkelt
– Landslagspausen gir oss en fin mulighet til å ha mer fokus på oss selv og ting en vil arbeide med.  Fokus på individuelle skudd og individuelt i forsvar.

 

Får en fin treningsuke
– Vi får en hele uke nå frem mot Champions League-kampen på lørdag og jeg synes ikke disse landslagsukene er noe negativ på noen måte.  Som sagt kan man arbeide mer individuelt og det er jo bra.  Jeg føler vi har god tid og får noen fine treninger frem mot kampen på lørdag.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

Landslagsspillerne gir energi
– Jeg synes det er positivt at så mange er med på landslaget, sier Mathilde.  – Det er jo også kjempegøy for de som er på landslagssamling.  Det gir motivasjon.  Det er positivt.  Jeg føler de kommer med energi tilbake og siden vi også har vært litt fra hverandre er det godt å bli samlet hele gjengen igjen.  Så jeg føler det gir mer energi til  laget.

 

Fokus på Nit/Hak
– Personlig gleder jeg meg veldig til det som venter denne uka, smiler Mathilde Kristensen.  – Det er selvfølgelig viktig at vi  tar en kamp om gangen.  Det blir viktig at vi er fokusert på kampen på onsdag mot Nit/Hak, selv om tankene naturlig nok vandrer til det som skjer på lørdag.    Det blir veldig viktig å holde fokus på kampen på onsdag  og at vi gjennomfører den på en god måte så vi kommer oss videre i NM, understreker hun.

 

 

CL på lørdag
– Jeg gleder meg helt sinnsykt til å komme i gang med Champions League på lørdag.  Og vi vet at det blir et par måneder nå med mye aktivitet, men det er det som er morsomt.  De periodene hvor det er mange kamper og hvor det virkelig er mye press på oss, avslutter Mathilde Kristensen.