36-målsseier til Vipers – Vipers

36-målsseier til Vipers

Vipers er klar for kvartfinale i NM etter seier 50-14 over Nit/Hak.

.

Onsdag 3. oktober 2018.

 

Vipers tok umiddelbart grep i denne fjerde rundekampen mot Nit/Hak.  Etter 12 minutter ledet hjemmelaget 13-2.  Vipers passerte 50 scorede mål for andre gang denne sesongen og gjennomførte to gode omganger.  Kampen endte 50-14 etter at Vipers ledet 24-7 til pause.

Emilie Hegh Arntzen og Malin Aune stod over denne kampen og keivhendte Vågspiller Karine Emilie Dahlum fikk sin sesongdebut for Vipers.  Jeanett Kristiansten ble kampens toppscorer med 7 mål.  Nå venter kvartfinale onsdag 24. oktober for Vipers.

 

Photo: Siofok

 

– Jeg følte at vi var godt på fra start i dag, forteller målvakt Eline Fagerheim.  – Inngangen til kampen var at vi ønsket å ha fokus på å lade opp til Champions Leaguekampen til helga.  Vi har hatt en del tøffe treninger i det siste så flere av spillerne har vært litt slitne.  I kampen prøvde vi å roe litt ned og kjøre mer ankomstspill i stedet for kun å kjøre kontra.

 

– Vi ledet 5-1 fra start og hadde kontroll.  Det ble mye løping men samtidig føler jeg at vi fikk kjørt mange gode angrep.  Mot et 2. divisjonsforsvar fikk vi god uttelling på avtalene våre.  Alt i alt føler jeg vi hadde få feilpasninger og tekniske feil, få slurvefeil som vi har hatt en tendens til å gjøre.  Jeg føler denne kampen var så bra som den kunne bli med tanke på inngangen mot CL-helga, oppsummerer Eline Fagerheim fornøyd.

 

 

 

NM 4. RUNDE I SUKKEVANNSHALLEN

VIPERS KRISTIANSAND – NIT/HAK    50 – 14    (24-7)

Jeanett Kristiansen  7
Vilde Jonassen  6
Hanna Yttereng  6
Tonje Refsnes  5
Silje Waade  5
Sunniva Andersen  5
Mathilde Kristensen  4
Henny Reistad  4
Karine Emilie Dahlum  3
Karoline Olsen  3
Linn Jørum Sulland  2
Marta Tomac
Eline Fagerheim
Katrine Lunde

 

Foto:  Terje Refsnes

 

KAMPUTVIKLING  VIPERS – NIT/HAK

1 omg:  1-0  *  2-1  *  9-1  *  15-3  *  20-5  *  24-7

2 omg:  25-7  *  33-7  *  40-10  *  46-12  *  50-14

 

 

Hovedbildet er fotografert av Terje Refsnes.