– Det ønsker vi ikke skal skje igjen! – Vipers

– Det ønsker vi ikke skal skje igjen!

Champions League-intervju med Jeanett Kristiansen.

.

Torsdag 4. oktober 2018

 

Lørdag 6. oktober kl. 18.15 er det avkast i sesongens første Champions League-oppgjør i Aquarama.  Bietigheim var også motstander under fjorårets CL.  22. oktober 2017 vant Bietigheim 24-29 etter ledelse 6-18 til pause.  Vilde Jonassen 5 mål og Jeanett Kristiansen 5 mål ble toppscorere i den kampen.

I returoppgjøret i Tyskland 1. november var Vipers fryktelig nære poeng og var med helt inn.  Bietigheim vant 25-24 etter ledelse 16-13 til pause.  Emilie Hegh Arntzen 6 mål og Linn Jørum Sulland 6 mål ble toppscorer for Vipers i dette returoppgjøret.

Men det var den gang.  Nå er det 2018 som gjelder og lørdagens kamp har Jeanett Kristiansen sett frem til lenge.

 

 

 

Dødsgøy
– Jeg gleder meg veldig til å spille Champions Leaguekamp igjen, sprudler Jeanett Kristiansen og legger til:  – Det er bare dødsgøy med CL!  Det trøkket og den stemningen.  – Vi spiller mot de beste lagene i Europa, får tøffe kamper og møter mange forskjellige lag som har forskjellig spillestil. Så får man matchet seg selv og laget ser hvordan man ligger ann.

 

 

Jeanett var ikke med på forrige ukes landslagssamling og det betyr kanskje at hun har mye ubrent krutt i seg?  Til det svarer hun kontant:
– Jeg har alltid krutt å komme med, uansett!  I denne kampen ønsker jeg å bidra med 100% innsats, trøkk og fart!

 

Glade i å løpe
– Ja, jeg husker at vi tapte begge kampene i fjor.  Bietigheim er ett lag med robuste jenter, men de er også glade i og løpe.  De kriger for hverandre, men det gjør vi også, understreker Jeanett.

 

 

Spent på nivået
– Vi er klare! lover Jeanett – Det er dette vi har gledet oss til. Man er jo alltid litt spent på hvor nivået ligger som lag, når vi enda ikke har møtt ett lag som har gitt oss skikkelig kamp denne sesongen. Vi har hatt gode treninger, og er flinke til å gi hverandre litt juling der. Nå blir det  opp til hver enkel spiller og få frem «jævelskapen» på lørdag.

 

Vanskelig å stoppe Vipers
– Jeg synes vi er blitt klokere siden forrige sesong, og vi gjør flere riktige valg i angrep. Så har vi en god og bred stall. Vi er så mange forskjellige spilletyper, at det skal være vanskelig og stoppe oss.

 

Kom på kamp!
– Vi tapte mot dette laget to ganger i fjor, og det ønsker vi ikke skal skje igjen, så kom i hallen, oppfordrer Jeanett Kristiansen, og supplerer:  «Be crazy», kom i rosa og hjelp oss med å ta to poeng! Vi elsker å spille foran publikummet vårt. Jeg kan love god stemning, smiler Jeanett avslutningsvis.

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes