– Det er ingenting som avgjøres nå – Vipers

– Det er ingenting som avgjøres nå

Intervju med Linn Jørum Sulland foran morgendagens møte med Larvik.

.

Tirsdag 9. oktober 2018.

 

Vipers Kristiansand møter Larvik i femte serierunde i morgen onsdag.  Begge lagene er før denne kampen ubeseiret og har ikke avgitt poeng.  Kampstart i Aquarama er kl. 20.15.

Linn Jørum Sulland var Larvikspiller fra 2008 – 2014.  Fra den perioden er det nå kun Mari Molid (spiller) og Lene Rantala (trener) som fortsatt er i Larvik.

 

 

 

Ikke fornøyd
– Vi er ikke så veldig fornøyd med Champions Leaguekampen vi hadde mot Bietigheim på lørdag, innleder Linn Jørum Sulland.  – Det ble litt mye feil, vi var generelt ikke særlig fornøyd med noen av spillets faser.  Vi var gode i forsvar i perioder, vi gjør jo noe bra, men vi skal helst være bedre enn det.

 

Var forberedt
– Vi har vært veldig forberedt på at forskjellen er stor fra Norge til spill i CL.  Men jeg har vært med på større sjokk i forhold til at det er tøfft og så videre.  Men Bietigheim var litt bedre på det meste og de er svære og de gjør oss dårligere, selvfølgelig, det er sånn det er i Europa.  Det var ikke noe sjokk, det visste vi, men vi klarte ikke helt å løse det sånn som vi vil.

 

Larvik gode
– Vi må opp på høyere kvalitet på alt vi gjør, og det kan vi begynne med allerede nå i morgen onsdag, sier Linn.  – Larvik er en god motstander her hjemme og har et bra lag, så vi må opp og være på vårt beste skal vi slå de ordentlig.    De har unge spillere, de har mye forskjellige spillertyper så vi må være klare i morgen, understreker Linn.

 

 

Kjenner få
– Nå synes jeg det ikke lenger er noe ekstra spesielt å spille mot Larvik.  I fjor var det flere gode venninner på laget, men på årets lag kjenner jeg ingen av spillerne utover Mari Molid.

 

Kjøre tempo
– Vi må spille bra i sammen, ta bedre valg i situasjoner enn på lørdag og kjøre høyt tempo.  Vi ønsker å ha tempo i det vi gjør.

 

Komme i førersetet
– Jeg vil ikke kalle dette en gullkamp, sier Linn, men legger til:  – Klarer vi å ta Larvik har alle lag utenom oss avgitt poeng.  Da er vi i så fall litt i førersetet.  Det hadde vært alright det, men det er ingenting som avgjøres nå.   Men alle poeng er viktige å ta med seg videre, så vi går for å vinne.

 

Usikker på kampbildet
– Vi har ikke møtt hverandre med så langt med de spillerne vi har denne sesongen, så det er vanskelig å si noe om hvordan kampbildet vil bli.  Men vi er på hjemmebane i Aquarama så vi ønsker å ta kommandoen fra start.  Vi håper vi får til det, så får vi se hva Larvik kommer med, avslutter Linn Jørum Sulland.

 

 

Kamper mot Larvik forrige sesong

03.01.18
Larvik – Vipers  25 – 25
Linn 9, Malin 5

11.04.18
Vipers – Larvik  31 – 27
Kari 10, Emilie 7

15.05. 18. Første sluttspillkamp
Larvik – Vipers  22 – 29
Kari 7, Kristine 6

19.05.18. Andre sluttspillkamp
Vipers – Larvik 40 – 28
Kari 8, Linn 7

 

 

Foto:  Terje Refsnes.