– Det er viktig å ha selvtillitt når en skal ut i Europa  – Vipers

– Det er viktig å ha selvtillitt når en skal ut i Europa 

Katrine Lunde foran søndagens CL-oppgjør i Ungarn.

.

Lørdag 13. oktober 2018.

 

Vipers Kristiansand er på plass i Ungarn og forbereder morgendagens oppgjør mot FTC-Rail Cargo Hungaria.  Kampen vises på Viasat 4 med sendestart kl. 14.25.  Kampstart kl. 14.30.

 

FTC-Rail Cargo Hungaria tapte 36-31 mot CSM Bucuresti, mens Vipers som kjent spilte uavgjort 27-27 mot Bietigheim i første kamp.

FTC har nådd kvartfinalen i Champions League de tre siste sesongene.

 

Foto: Stian Bye Høgsveen.

 

Larvik på onsdag
– Det var en veldig gøyal kamp å spille, smiler Katrine Lunde,  resultatet ble bedre enn vi kunne ha forventet.  – Vi starter bra, men det gjør jo egentlig Larvik også.  Men etter hvert gjør vi Larvik dårlige, de finner ikke løsninger og da får vi gjøre som vi vil.  Kantspillerne våre var veldig gode i den kampen.  Alle kantene som var inne lagde mål, det var veldig gøy.

 

 

En helt annen kamp søndag
– Det er alltid godt å ha med seg en god følelse etter kamper, selv om kampen i morgen blir en helt annen kamp, selvfølgelig, sier Katrine.  – Men det er viktig å ha selvtillitt når en skal ut i Europa.  Det blir en veldig tøff kamp så jeg håper vi kan få inn noen ekstra mål.  I Ungarn er det et veldig tøfft publikum.  Nå har FTC byttet hall, men det blir fullt trøkk med ungarere. Det kommer også 50 norske supportere nedover i morgen, så det blir gøy.  Livet på tribunen trigger våre spillere og.  Jeg regner med at vi må være klare fra start, ellers blir det tøfft.

 

 

Fighte for poengene
Vi må ikke ta poeng i morgen, men vi ønsker jo å gjøre det, understreker Katrine Lunde.  – Vi må fighte for hvert eneste poeng vi kan få.  Alle kampene blir tøffe, men jeg håper at FTC er et lag som står bra til oss, jeg tror det.

 

Photo: Siofok.

 

Helt annet trøkk
– Vi har gode rutiner og vaner på bortekamper. Men det er ikke alle som har spilt Champions League på bortebane før.  Vi fikk en god erfaring i EHF-cupen sist sesong, men det er et helt annet trøkk enn det vi er vant til.  Men det kan også gjøre at det trigger spillerne enda mer, at her skal vi bare gjøre så godt vi kan og så får vi telle opp til slutt hva det blir.

 

Gode treninger
– Vi har god stemning i spillergruppa, vi jobber veldig bra på treningene.  Og det er det viktigste.

 

Lader opp
– Vi trente i Kristiansand før avreise i går, og ankom Ungarn på ettermiddagen.  Så har vi taktikk og trening i dag og kamp i morgen.  Så vi har god tid, og det synes jeg er deilig.   Da rekker vi å få ladet opp til kamp.

 

God kamp i morgen
– Vi har absolutt mulighet til å gjøre en god kamp i morgen, forteller Katrine.  – Det er vanskelig å si hvordan kampbildet vil bli.  Det blir nok en jevn kamp, men vi er bra trent og er gode på å løpe så vi skal kjempe om de poengene.

 

 

 

 

 

Hovedbildet av Katrine er fotografert av Stian Bye Høgsveen.