– Det blir en rar kamp for min del – Vipers

– Det blir en rar kamp for min del

Kristin Nørstebø møter Vipers for første gang som Tertnesspiller.

.

Mandag 15. oktober 2018.

 

Onsdag 17. oktober reiser Vipers Kristiansand til Bergen og møter Tertnes i seriekamp.  Dette blir en spesiell kamp for Tertnes sin høyreback!  Tidligere Vipersspiller Kristin Nørstebø valgte å flytte til Bergen etter sesongslutt i fjor og spiller denne sesongen i blå drakt.

 

Foto: Terje Refsnes

 

Trives i Bergen
«Det er veldig fint å være håndballspiller i Bergen.  Tertnes er et morsomt lag å spille for, med hyggelige jenter og flinke trenere. Jeg synes vi har en homogen gruppe så vi bytter på spilletid alle sammen.  Hele troppen har fått godt med spilletid så langt i sesongen.  Det er det som er styrken til Tertnes denne sesongen, det er ingen nummer en, det er det kollektive som gjelder.»

 

Annerledes hverdag
«Jeg bor like ved Haukelandshallen, rett utenfor sentrum.  Jeg har absolutt funnet meg godt til rette i Bergen og har begynt å jobbe.  Så hverdagen min er ganske  annerledes enn hva den var da jeg var i Vipers.  Da var det håndball og skole.  Nå bruker jeg mye tid i den nye jobben min.»

 

Foto: Trond Sørøy

 

Slipper reisingen
«Nå i starten har vi spilt kamp i snitt hver tiende dag, og det er ganske annerledes enn hva jeg er vant med fra Vipers.  Så det blir mye bedre tid til å trene mellom hver kamp, og det synes jeg er veldig greit.  Da rekker man også å få gjort andre ting og får forberedt seg godt til hver kamp.  Det er ingen tvil om at jeg denne sesongen bruker mindre tid på håndball, mye pga at det blir mindre reising.  Akkurat det med all denne reisingen er jeg glad for å slippe.  Det var gøy å reise rundt i Europa og spille kamper, men alle de timene i buss savner jeg ikke.  Det var mye reising for en time håndball.»

 

 

Inne i en dårlig periode
«Vi startet sesongen veldig bra, men hadde to dårlige kamper i forrige uke med tap i NM og vi fikk vårt første tap i serien.  Det er nå vi må vise hva som bor i oss, vi er absolutt ikke fornøyd med det vi presterte i forrige uke.  Det er ikke annet å gjøre enn å prøve å komme tilbake til det vi viste i starten av sesongen, for det var veldig bra.  Jeg er fornøyd med de poengene vi tok der.»

 

Savn
«Det er mye fra Kristiansand jeg savner selvfølgelig.  Det jeg visste jeg kom til å savne mest er spillerne og menneskene rundt laget, de savner jeg veldig.»

 

Foto: John Vint

 

Mindre skala
«Det er en litt annen måte å jobbe på her i Tertnes.  I Vipers er det mye entusiasme og masse folk som bidrar, her er det færre folk som jobber for klubben, alt er i en litt mindre skala her.»

 

Vipers har klassespillere
«Jeg synes Vipers er sterke over hele linja, de mangler ikke noe på noen av spilleplassene. Jeg synes de har åpnet veldig bra og har gjort det som de vil.  Nå er det bare for oss å prøve å gjøre en god kamp og se hvor langt det holder.  Vipers har klassespillere og dobbel dekning på alle posisjoner.  Det blir det tøffeste laget vi møter i år.»

 

Blir en rar kamp
«Det blir litt ekstra rart for meg å møte Vipers når jeg kjenner laget og spillerne så godt.  Det er alltid litt spesielt  å spille mot de lagene man har spilt for tidligere.  Det blir en rar kamp for min del.»

 

Foto: John Vint

 

Er underdogs
«Underdogs kan vinne, det viste Tertnes i hjemmekampen i fjor.  Så vi går på banen for å vinne på onsdag.  Men vi er forberedt på at vi må være opp i mot vårt beste skal vi en sjanse.»

 

Gjensyn
«Jeg følger med på Vipers og heier på dem.  Jeg gleder meg til å ta i mot Vipers her i Bergen når de kommer på onsdag!  Jeg gleder meg til å se alle igjen.»

 

Foto: John Vint

 

 

Hovedbildet av Kristin og Emilie er fotografert av Terje Refsnes.