– Mange spennende kamper jeg går glipp av – Vipers

– Mange spennende kamper jeg går glipp av

Mathilde Kristensen ble skadet på trening mandag.

.

Søndag 28. oktober 2018.

 

Mathilde Kristensen var uheldig på trening mandag denne uken og fikk en skade i foten som gjør henne uaktuell for spill i månedene fremover.

 

 

Akutt skadet
«Det var på treningen mandag det skjedde.  Jeg hoppet og skulle sende en pasning, men da jeg landet følte jeg en knekk i foten. Det var en akutt skade og var ganske vondt med en gang.  Litt senere i treningen forsøkte jeg å løpe det i gang, jeg hadde en litt rar følelse i foten.  Men så viste det seg at det var mer alvorlig enn først antatt.»

 

Ikke operasjon
«Erik Welhaven sjekket meg og sa med en gang det ikke ville bli så mye håndball på meg frem til jul.  Jeg var på MR på tirsdag for å sjekke om det var brudd eller ikke.  Det var heldigvis ikke brudd, det er en sene under foten som har fått en ganske stor rift.  Jeg fikk en injeksjonssprøyte for å få helingsprossessen til å gå litt fortere.  Det blir ikke operasjon, så senen skal få lov til å vokse sammen selv.  Så da kan jeg bare vente på at helingsprosessen går sin gang.»

 

Foto: Terje Refsnes

 

Håper å være klar i romjula
«Det de har sagt til meg er at jeg er ute frem til jul, det er det jeg vet så langt.  Men det blir jo vurderinger underveis.  Hvis vi skal spille cupfinale i romjula håper jeg å være med der.  Men vi får se hvor raskt jeg blir bra.»

 

Går glipp av spennende kamper
«Det er utrolig kjipt at jeg ble skadet nå, det kommer mange spennende kamper fremover som jeg går glipp av.  Det er selvfølgelig veldig frustrerende å måtte se de kampene og ikke kunne være med å spille.»

 

Kaster krykkene
«Jeg kan heldigvis holde kroppen i gang fremover med styrketrening og jeg kan sykle og ro.   Etter hvert skal jeg svømme og løpe i basseng.   Jeg går på krykker nå og har skinne på foten.  Men fra i morgen skal jeg kaste krykkene og vil kun ha skinne.  Det blir litt bedre!»

 

 

Hovedbildet av Mathilde er fotografert av Einar Kvalheim.