– Det er viktig å ha trua på seg selv – Vipers

– Det er viktig å ha trua på seg selv

Intervju med Jeanett Kristiansen.

.

Fredag 2. november 2018

 

På onsdag gjorde Vipers en god kamp mot Rælingen og vant med 23 mål.  Men selv om denne prestasjonen var mer enn godkjent må likevel laget steppe opp enda noen hakk i aggresivitet når et av verdens beste klubblag er motstander på søndag. 

 

Foto: Siofok

 

Godt forsvarsspill mot Rælingen
«Før kampen mot Rælingen på onsdag hadde vi snakket om ikke å la de slippe så mye inn mot 6meter og heller la de skyte fra 9-10meter. Jeg trur også vi treffer på forsvaret fordi vi jobber mer med beina, og forflytter oss mer. Selv om jeg synes vi fortsatt har ett steg å gå på der.»

 

Traff på skuddene mot Rælingen
«Jeg synes innsatsen min i angrep var bedre enn den har vært på en stund. Jeg har slitt litt med å treffe mål, selv om jeg har kommet til mange gode sjanser. Det har vært litt frustrerende ikke å få ballen i mål. Forsvar er jo minst like viktig, får jeg det ikke til i angrep, prøver jeg å ta aggresjonen ut i forsvar. Det er viktig å ha trua på seg selv, og ha selvtillit. Jeg har jobbet mye med det, og gjør det enda»

 

Foto: Svein Strømberg

 

Mange Vipersspillere i bruttotroppen
«Jeg fokuserer ikke på landslagsuttaket i det hele tatt. Jeg er blant de 28 beste i Norge, og vet hva jeg står for. Jeg fokuserer på klubb og prestasjonen min her nå.  Det er jo veldig bra for Vipers å ha så mange spillere i bruttotroppen, selvsagt.   Og for landslaget så trur jeg det er viktig og ha med spillere som spiller sammen i klubb.»

 

Tøffere mot Bucuresti
«Det er er veldig stor forskjell å spille i Champions Leauge kontra å spille kamper i eliteserien, folk trur det kanskje ikke! Men Bucuresti har så ekstremt gode enkeltspillere, og har ett vanvittig trøkk i satsingene sine, de er smarte og har full oversikt over spillet. Vi sier alltid at vi må opp noen hakk før CL-kampene, og det stemmer jo. Det er ikke i nærheten av kamper som vi hadde på onsdag! Mot lag som Rælingen kan man ta noen «pauser». Men mot Bucuresti eller i CL har du ikke råd til det. For det går så fort, og det er bare stjernespillere.»

 

Gi gass på søndag
«På søndag mot Bucuresti skal vi gå på banen med senkede skuldre, og bare gi gass! Der er det hele hallen mot oss.  Det blir gøy! Jeg gleder meg»

 

 

Hovedbildet av Jeanett er fotografert av Terje Refsnes.