– Vi håper på full hall i morgen! – Vipers

– Vi håper på full hall i morgen!

Intervju med Marta Tomac om søndagens oppgjør mot Bucuresti.

.

Lørdag 3. november 2018

 

Vipers Kristiansand er i Romania og gjort unna de siste forberedelsene foran søndagens Champions League-oppgjør mot CSM Bucuresti.  Hjemmekampen for fjorten dager siden endte med tap 27-29.  Kampen vises på Harveys og Viasat 4 søndag fra kl. 17.25.  Marta Tomac sier dette kvelden før:

 

 

Må sette forsvaret
«Jeg føler at det blir en åpen kamp hvis vi setter forsvaret.  At vi først og fremst starter bakover og tar med oss den tryggheten fremover, så er muligheten der.  Men det er en kamp som er bonus, det kommer viktigere kamper senere.  Men vi skal gjøre alt for å vinne i morgen.»

 

 

Fine treninger
«Vi startet 04.30 fredag morgen fra Scandic i Kristiansand.  Det var tøft, jeg tror mange kjenner litt på det fortsatt.  Forholdene er greie her nede og vi hadde en fin trening i går og fikk gjort det som var bra for hver enkelt.  I dag hadde vi også en god økt hvor vi fikk kjørt gjennom det vi skulle etter å ha hatt taktikkmøte før treningen.  Vi fikk jobbet veldig bra på treningen.»

 

 

Være enda bedre i forsvar
«Vi gjorde en god kamp totalt sett da vi møtet Bucuresti i Aquarama.  Men vi kan gjøre det enda bedre i forsvar og være litt smartere framover.  Men vi skal ta med oss mye bra fra den hjemmekampen, egentlig i begge endre av banen.  Man var litt irritert der og da men det var en kamp med mye bra spill.  Så vi skal fortsette å kjøre etter og presse de litt på det.»

 

 

Håper på stemning
«Jeg håper det blir god stemning og full hall i morgen.  Vi spilte i Romania forrige sesong og det er kanskje den kampen som sitter best igjen fra i fjor.  Det var et vanvittig trøkk og jeg håper det blir noe av det samme i morgen.  Det gir oss bare en ekstra boost, det er gøy å spille under slike forhold.  Jeg gleder meg virkelig og håper det blir helt full hall med gale rumenere!»