– Hyggelig å være tilbake! – Vipers

– Hyggelig å være tilbake!

Pernille Wibe debuterer for Vipers i onsdagens semifinale mot Sola.

.

Mandag 5. november 2018

 

Ole Gustav Gjekstad handlet raskt da Mathilde Kristensen fikk en skade som gjør hun uaktuell for spill ut året.  Han kontaktet Pernille Wibe som sa ja til å hjelpe Vipers i en 3 måneders periode mens Mathilde er ute.  Hun har skrevet kontrakt til 31. januar 2019.

Pernille er 30 år gammel og hun har vunnet VM og EM for Norge.  Hun har seriegull og cupgull med Larvik.  Flere sølvmedaljer med Byåsen og Issy Paris.  Hun har også spilt Champions Leaguefinale med Larvik.

 

 

La opp i 2017
 «Jeg har ikke vært aktiv med håndball siden kontrakten min med Issy Paris gikk ut 31. juni 2017.  Men jeg har trent hele tiden og har også spilt litt fotball.»

 

Var lei
«Var litt lei og hadde ikke motivasjon lenger, det var derfor jeg la opp som håndballspiller.  Jeg hadde ikke noen skadeproblemer da jeg ga meg, så det kommer til å gå greit å komme i gang igjen nå.»

 

Blir med 3 måneder
«Vipers tok kontakt med meg da Mathilde ble skadet.  Jeg har hatt dialog med Ole, og jeg måtte se om det i hele tatt var mulig å få til.  Jeg tar master i ledelse og organisasjonspsykologi nå. Men dette semesteret har jeg bare innleveringer, og nå er vi kommet så langt ut i semesteret allerede at det ikke er så mange forelesninger igjen.  Jeg fant ut at det var muligheter for å få det til.  Jeg har skrevet under for Vipers i 3 måneder, frem til 31. januar. Jeg bor i Oslo nå og skal fortsette å bo her.  Vi har satt opp en plan på når jeg kan være i Kristiansand.  Så det blir litt pendling på meg fremover.»

 

 

Kjenner mange fra tidligere
«Jeg hadde første trening med Vipers på torsdag, det var veldig morsomt.  Jeg kjenner mange av jentene fra før av, jeg har spilt med flere av de på Byåsen og Larvik og på landslaget tidligere.  Det var veldig gøy og hyggelig å se de igjen.  Jeg kjenner de spillemessig, så jeg håper det skal gå fort å komme tilbake.  Jeg kjenner også Ole fra Larvik fra tidligere så jeg tror det er en stor fordel.  Jeg hadde nok ikke gjort comeback for hvem som helst, det var viktig at det var Ole som spurte.  Jeg føler dette som veldig trygt siden jeg har hatt Ole som trener tidligere og kjenner han godt og at jeg kjenner mange av jentene.»

 

Ønsker å spille bra
«Jeg er med primært med for å hjelpe Vipers og egentlig for å gi Hanna pustepauser.  Så det er det som er utgangspunktet.  Men jeg har selvfølgelig lyst til å gjøre så godt jeg kan og ønsker å spille bra. Jeg skal være med mot Sola i NM-semifinalen på onsdag, det blir gøy!»