– Alle jobber bra, det er det viktigste – Vipers

– Alle jobber bra, det er det viktigste

Intervju med Katrine Lunde.

.

Torsdag 15. november 2018.

 

CHAMPIONS LEAGUE I AQUARAMA LØRDAG KL. 15.30!

VIPERS KRISTIANSAND vs FTC-RAIL CARGO HUNGARIA

 

Vipers er allerede kvalifisert for mellomrunden, men Katrine Lunde forteller at spillerne er sultne på mer og ønsker to poeng i hjemmekampen på lørdag.

 

 

Gårsdagens kamp mot Fana
«Jeg synes det ble litt opp og ned i går, vi var litt slitne mentalt.  Jeg synes kampen ble litt preget av det, at folk var litt slitne, men alle jobbet bra – og det er det viktigste.»

 

Ubeseiret i Norge
«Jeg synes vi har spilt bra sammen, både i seriekamper og i NM.  Det er egentlig det som har vært det beste denne sesongen.  Jeg synes ikke det så ofte har vært enkeltspillere som virkelig har tatt av, og vi spiller nok mer på det jevne i år.  I fjor hadde vi mer ups and downs.  Jeg synes vi har mange gode spillere som har vært i form.  Men vi kan være enda jevnere, mot de antatt enkle motstanderne når vi ikke er hundre prosent til stede, så merker vi det.»

 

Gode resultater i midtukekamper
«Vi har vært flinke til å rullere på laget, både i Champions League og i serien.  Det gjør at folk kanskje er mer sultne og vil prestere når de får muligheten.  Vi har nok tenkt at vi skal prestere best mulig i hver enkelt kamp, uansett hvilket lag vi møter.  Med Ole som trener har vi hatt fokus på å være på med en gang og være ordentlig tilstede i alle kampene.»

 

Foto: Einar Kvalheim.

 

Hadde ett poeng etter tre kamper i CL
«Jeg tenkte jo at det fortsatt ville være mulig å gå videre, selv med bare ett poeng i de første kampene – men visste det ville bli vanskelig.  Vi var nok litt ekstra sultne siden vi hadde vært så nære i alle de tre kampene.  Da var det en utrolig deilig følelse når vi endelig begynte å vinne kamper i CL.»

 

Godt forsvarsspill har vært nøkkelen
«Vi har stått opp mer i forsvar og fått flere taklinger. Det har gjort at det har løsnet for oss i CL.  Så er vi også flinke til å løpe og vi klarer egentlig å løpe i fra mange av de andre lagene.  Uten tvil må vi fortsette med det gode forsvarsarbeidet.  Vi har kjempemange gode kvaliteter der.  Forsvaret må sitte i bunn for at vi skal spille godt mot de beste lagene.»

 

Fortsatt sultne
«Vi er fornøyd med at vi er klar for mellomrunden i Champions League, men har fortsatt sultne på nok en seier på lørdag.  Det hadde vært veldig gøy.  Vi vet det blir tøft men det hadde vært fint med seier så vi får med oss flere poeng til mellomrunden.  Vi har ordentlig tro på oss sjøl, så vi går for å vinne mot FTC på hjemmebane til helga.»

 

 

Hovedbildet av Katrine er fotografert av Svein Strømberg.