Vipers i gang igjen! – Vipers

Vipers i gang igjen!

Første fellestrening siden november med alle spillere på plass.

.
Onsdag 26. desember 2018

 

Endelig er også EM-spillerne tilbake i Kristiansand og Vipers hadde i kveld 2. juledag igjen en fellestrening med alle spillerne på plass.  Laget rekker 3 treninger sammen før cupfinalen i Spektrum lørdag 29. desember.  EM-kometen Henny Reistad sa dette etter kveldens økt.

 

 

Fint å møte gjengen igjen!
«Det var veldig deilig egentlig.  Nå er det nesten 6 uker siden jeg var i Kristiansand så det var deilig å komme tilbake å møte alle jentene igjen og begynne treningen, det føltes godt. I dag startet vi forsiktig med litt kasting med ball og dueller og så spilte vi en god del.  For bare å kjenne litt på den følelsen for å komme litt i gang, før det blir mer trøkk de neste dagene.»

 

Klar til dyst
«Jeg har absolutt fått den hvilen jeg trenger etter mesterskapet og de 10 dagene har gått veldig fort. Det var deilig å få den pausen.  Veldig fint å komme i gang igjen nå, men det skal også bli deilig å få enda noen dager hjemme etter cupfinalen før det braker løs igjen på nyåret.»

 

 

Cupfinalen er en stor motivasjon
«Det er en veldig stor motivasjon å vite at vi skal spille kamp allerede om tre dager.  Da er det absolutt helt greit å dra tilbake til Kristiansand 2. juledag for å trene når man vet at man skal spille cupfinale.  Så det var ikke noe problem.»

 

 

Samspill
«Vi har ikke trent i sammen på noen uker men det er flere av oss som har spilt sammen i mesterskapet.  Vi er kanskje litt rustne nå, men de treningene vi får inn mot finalen skal bli brukt godt så vi får fort samspillet på plass igjen.  Det skal ikke bli noe problem i finalen.»

 

 

Høyere forventninger denne gang
«Det er en veldig annerledes posisjon jeg står i nå i forhold til sist da jeg spilte med Stabæk mot Vipers i 2017.  Det er høyere forventninger og også større håp om at vi skal ta gullet.  Forutsetningene er gode så det skal bli moro å ha mange tilskuere og spille en sånn kamp, det blir veldig gøy.»

 

Fikk mye spilletid i EM
«EM var en stor opplevelse først og fremst.  Veldig morsomt for min egen del, selv om det var opp- og nedturer i og med at vi ikke presterte som vi ønsket.  Det var mye å ta med seg og veldig lærerikt for meg.  Hadde ikke sett for meg å få så mye spilletid som debutant, det var gøy og utrolig stort å få den tillitten, det betyr veldig mye.»

 

 

Lærerikt
«
Under EM var det viktige kamper hele tiden.  Man må ta hensyn og sørge for at man kan prestere best mulig hele tiden, den profesjonelle biten rundt forberedelser er noe jeg kan ta med meg tilbake til Vipers i og med at det blir et tett program denne våren.»