– Vi må gjøre akkurat det vi pleier! – Vipers

– Vi må gjøre akkurat det vi pleier!

Jeanett Kristiansen er optimist dagen før cupfinalen mot Storhamar.

.
Fredag 28. desember 2018

 

Vipers gjennomførte en tidlig trening på formiddagen i dag og reiste deretter med buss til Oslo og gjør de siste forberedelsene i sammen frem mot cupfinalen mot Storhamar kl. 16.30 i morgen lørdag.  Jeanett Kristiansen sa dette før avreise:

 

 

Fint å være alle igjen
«Det var koselig å få hjem jentene igjen. Blir litt annen trøkk på trening med alle på plass.  Vi har hatt litt småspill, dueller, og hatt mye indivduelt på treningene i desember. Vi har også trent med KKG gutter, og hatt noen Våg/Randesund jenter på trening.»

 

Vet hva de går til
«Vi har brukt mesteparten av desember på oss selv, og har ikke fokusert noe på cupfinalen. Men jeg tipper selvfølgelig at hver enkelt spiller har brukt cupfinalen i Spektrum som motivasjon underveis.   Vi har vært i denne situasjonen før, og har gode opplevelser bare. Det er selvfølgelig en fordel for oss i morgen.

 

Blir gøy å spille igjen
« Nå gleder jeg meg veldig til kamp igjen! Det blir godt og komme igang. Jeg håper hallen blir like full som ifjor.

 

Ønsker å bidra med masse innsats
«Jeg skal bidra med trøkk, innsats og masse energi.  Ellers må vi gjøre akkurat det vi pleier, og det er å være gode! Det er uaktuelt ikke å ta gullet!»

 

 

Foto:  Terje Refsnes, fra fjorårets cupfinale.