– Vi er alltid stolt når vi tar i mot lag i AQ! – Vipers

– Vi er alltid stolt når vi tar i mot lag i AQ!

Malin Aune skryter av Vipersfansen.

.
Fredag 4. januar 2018

 

Malin Aune gleder seg til å møte gamleklubben Oppsal i Aquarama søndag kl. 18.00!  Malin spilte ikke cupfinalen men er nå friskmeldt og klar for spill igjen.  Hun forteller at hun alltid er stolt når hun spiller i Aquarama pga det flotte publikummet som kommer og støtter Vipers i hjemmekampene.

 

 

Fikk mye tillitt i EM
«Først og fremst var det veldig artig å være med landslaget igjen. For min del var det litt annerledes å være med denne gangen her når jeg fikk mer spilletid og var mer delaktig i det som skjedde.  Det var også kjedelig at vi fikk den femteplassen, det er vi skuffet over.»

«Det starta bra for meg og da var det bare å ta med seg det videre og bare kjøre på egentlig.  Det var virkelig artig å få den tillitten og at det gikk bra betyr masse for meg.»

 

 

Gøy å bli norgesmester
«Vi varierte litt spillmessig i cupfinalen mot Storhamar, det var perioder der vi var veldig bra, men også perioder hvor det gikk opp og ned.  Men stort sett var vi bra og vi ledet hele veien så jeg synes vi hadde en god kamp og det var veldig godt å bli norgesmester for andre gang på rad.»

 

 

Rolig start på januar
«Denne høsten har vært ganske tøff med mange kamper og mye reising.  Det blir hektisk, man bor i en bag.  Men det er sånn det er når man er med i Champions League og spiller alle kampene i Norge, så det er vi forberedt på.  Nå får vi en periode nå rett etter jul som ikke er så hektisk, så det blir en rolig start for oss og det er litt godt.»

 

 

Spilte for Oppsal tidligere
«Det er ikke så mange igjen fra tida mi i Oppsal, men Grethe Tønnesen og Oddbjørn Halvorsen i støtteapparatet er med selvfølgelig.  De gir seg aldri og er med uansett, så det blir veldig koselig å møte de gamle kjente igjen.  Jeg har ikke sett de på lenge, så det blir veldig hyggelig.»

 

 

Spillesugen
«Vi fikk en god gjennomgang av spillet vårt i cupfinalen men før det har vi ikke trent så mye i sammen hele laget.  Vi var borte fra hverandre i en måned, så sånt sett har vi litt samspilltrening som må gjøres før de aller største kampene kommer og vi har det nivået vi hadde tidligere i høst.  Men vi skal bruke tida godt.  Hele laget er klar for kamp og vi er spillesugne, det er veldig lenge siden sist vi spilte en seriekamp.  Det er alltid godt å komme i gang igjen, man kjenner at man savner å spille håndball og kamper når man får noen dager fri.»

 

 

Stolt av publikum
«Det blir veldig artig å spille i Aquarama igjen.  Jeg håper at mange fortsetter å komme på kamp.  Denne høsten har vært helt fantastisk i Aquarama og vi er alltid stolt når vi tar i mot lag og kan vise frem hallen og det flotte publikummet vi har har.  Så det blir artig og jeg tror at Endre også gleder seg til å komme tilbake.»

 

 

Foto:  Terje Refsnes.