– Det er gøy å være linjespiller på dette laget! – Vipers

– Det er gøy å være linjespiller på dette laget!

Intervju med Pernille Wibe.

.
Fredag 11. januar 2019.

 

Pernille Wibe ble hentet inn på 3 måneders kontrakt da Mathilde Kristensen ble skadet i foten.  Hun er nå inne i sin siste måned av denne kontrakten, men har lyst til å fortsette i Vipers om klubben ønsker å ha henne med videre.  På søndag fikk hun mer med spilletid og hadde 4 scoringer i seieren over Oppsal.

 

 

 

Kombinerer studie og håndball
«Det har gått fint å kombinere studiet med håndball, det har vært en rolig periode nå.  Jeg leverte noen eksamener før jul, som var innleveringer.  Så det kunne jeg jobbe med når det passet meg.  Det gikk egentlig veldig fint.  Nå etter jul har jeg jobbet litt med førsteutkast til masteren som vi skal levere 15. januar.  Så den sitter jeg med akkurat nå.»

 

Blir gjerne med videre
«Hvis de vil ha med meg videre utover 31. januar, som vi har avtale på – så vil jeg i hvert fall se på muligheten til å få til det.  Det er klart at jeg ikke kommer til å utsette masteren, den ønsker jeg å ha ferdig til sommeren.  Så hvis Vipers vil ha med meg samtidig som jeg kan gjøre masteren, så er jeg positiv til det.»

 

Hyggelig å være en del av et håndballmiljø
«Det har vært veldig hyggelig å være i et håndballmiljø igjen.  Det er alltid fint å være en del av et lag.  Alle jentene på Vipers er veldig imøtekommende, så det har vært veldig hyggelig.  Jeg var veldig lei håndball da jeg la opp, så har jeg fått en enda mer positiv følelse rundt håndballen igjen. Det er veldig gøy å få være med igjen, det er fint at jeg har fått den opplevelsen.  Dette blir definitivt det siste jeg gjør som håndballspiller, om det avsluttes nå i januar eller til sommeren.  Jeg kommer til å savne å være en del av dette laget når perioden i Vipers er over.»

 

Blitt fulgt bra opp
«Formen har definitivt blitt bedre i løpet av disse ukene i Vipers.  Jeg synes de har vært veldig flinke med meg.  Vipers har en fysisk trener som har hjulpet meg i gang.  De har ikke bare sendt meg ut på banen for å gjøre alt det de andre gjør.  De har tilpasset opplegget til meg og det har fungert bra.  I tillegg til at de har et veldig bra opplegg rundt laget med fysioterapeuter og hvis jeg har hatt muskelknuter så har jeg fått hjelp til å løsne opp det med en gang så jeg har unngått å bli skadet.  På den måten har kroppen kunnet tåle all treningen.»

 

Foto: Terje Refsnes

 

Moro å være tilbake i Spektrum
«Det var veldig gøy i Spektrum.  Jeg har spilt cupfinale 2 ganger tidligere og det er en skikkelig god atmosfære og et bra arrangement.  Siden jeg spilte cupfinale sist har de endret på arrangementet på det som skjer etter kampen.  Med bankett for alle lagene og prisutdelinger, så det var veldig moro.»

 

Fikk spilletid mot Oppsal
«Det var veldig positivt, det var gøy å få testet seg mer ordentlig i kamp.  Vipers er et lag som er veldig glad i å bruke linjespiller, det er kjempemoro.  Det er gøy å være linjespiller på dette laget her.  Jeg følte at i angrep gikk det greit, og så kjente jeg at i forsvarsarbeidet der har jeg fortsatt litt å jobbe med.»

 

Møter Molde på søndag
«Det blir spennende, jeg har aldri spilt mot Molde før.  Så håper jeg vi hever oss enda et hakk fra Oppsalkampen.  Molde har fått Helle Thomsen som trener og hun er en dyktig og taktisk god trener.  Jeg kjenner til Obaidli-søstrene.  Anniken her jeg vært på landslagssamling med og husker henne som fotrapp og god.  Det blir gøy, jeg gleder meg.»