– Man gir det lille ekstra og må alltid være på – Vipers

– Man gir det lille ekstra og må alltid være på

Karoline Olsen om konkurransen når det gjelder spilletid.

.
Lørdag 12. januar 2019.

 

Vipers har en rolig start på nyåret med «kun» en kamp i uka.  Karoline Olsen forteller at dette er bra for laget som da får en mulighet til å øve samspill etter at laget var fra hverandre i hele desember.  I morgen søndag er Molde motstander på bortebane for Vipers.

 

 

Fin treningsuke
«Denne uka har vært fin, vi har ikke hatt kamp på onsdag, så det har vært en ganske vanlig treningsuke.  Med morgenøkter og håndballøkter på ettermiddagen.  Noen tøffere økter og noen med litt middels belastning.  På fredagstreningen hadde vi taktikk relatert til kampen mot Molde på søndag.»

 

Finner tilbake til spillet fra i høst
«Jeg merker at det kommer seg, etter at vi startet opp har det blitt betydelig bedre.  Vi har alltid mer å gå på, men når vi får spilt litt flere kamper så vil det bare blir bedre og bedre.  Så jeg synes absolutt det har kommet seg.  Jeg er ikke bekymret for at for lite samspillstrening skal avgjøre noe.»

 

 

En kamp i uka
«Det er fint å komme i gang litt rolig og forsiktig. Det er klart det er gøy med kamper, men i forhold til det at vi var vekk fra hverandre i desember så er det sikkert fint for oss å få en del økter i sammen før det virkelige kjøret begynner.  Så det passer oss bra.»

 

 

Egen utvikling
«Jeg føler at jeg har tatt noen steg og utviklet meg denne sesongen.  Det er litt vanskelig å si akkurat på hva sånn konkret, litt på alt egentlig.  Men jeg har kanskje spesielt fått mer ro i skuddøyeblikket.  Ole Gustav har vært kantspiller selv så han er flink til å gi tilbakemeldinger.  Og så hjelper det jo at jeg har fått spille litt mer i høst, så mer kamperfaring mot gode lag har gjort at man utvikler seg.  Så jeg føler det har gått litt fremover.»

 

 

Lagets utvikling
«Nå har vi aldri kommet såpass  langt i Champions League, så man kan se der at laget har tatt noen steg.  Men det er litt vanskelig å si, vi er bare halvveis i sesongen.  Men jeg føler absolutt at vi blir bedre for hver uke.»

 

 

Møter Molde søndag
«Det blir en tøff kamp, tror jeg.  Jeg synes Molde er et bra lag og de har noen gode enkeltspillere.  Nå kjenner jeg Ragnhild Valle Dahl godt fra før, vi spilte i sammen på juniorlandslaget.  Hun er en ganske sentral spiller på Molde, hun har gode skudd og er veldig sterk og god i forsvar også.  Så det vil bli en tøff kamp med forhåpentligvis mye fart.»

 

Foto: Svein André Svendsen/NHF.

 

Møter spillere fra 98-landslaget
«Jeg synes det er kjempegøy å møte tidligere lagvenninner fra LK98.  Vi ble gode venninner og da er det kult å møte de på motstanderlagene.  Artig å se at det er så mange fra juniorlandslaget som spiller i eliteserien.  Det er ganske mange av oss fra det laget som har tatt steget og nå spiller på gode lag, det er alltid kult å få sett de igjen.  Det er et par av spillerne fra LK98 som jeg har veldig god kontakt med og Ragnhild er en av de.  Vi facetimer litt og snakkes, men det er ikke så ofte vi får mulighet til å treffe hverandre.»

 

 

Ønsker utvikling i hver kamp
«Jeg håper at vi fremstår som et lag som spiller bra i sammen og som gir alt, som vi ønsker det skal være.  Holder fokus hele kampen og vise oss fra en god side.  Målet er alltid å vinne, det er klart.  Men likevel er det ikke sånn at uansett hvordan kampen er og vi vinner, at vi er fornøyd – det vil jeg ikke si.  Så det er utvikling i hver kamp som er hovedfokuset vårt, at vi blir litt bedre på de tingene vi øver på og har fokus på for hver kamp som går.

 

 

3 venstrekanter som kjemper om spilletid
«Sånn jeg ser det er det positivt, det eneste er at man ønsker jo å kunne spille enda mer.  Det blir litt mindre spilletid når den skal fordeles på 3 spillere.  Men jeg er veldig glad for å ha Vilde og Sunniva der, jeg synes vi samarbeider veldig bra.  Jeg tror nok at Malin skulle ønske også hun hadde en makker og sparre og samarbeide med.  Samtidig så tror jeg at jeg gir det lille ekstra og man må alltid være på – og det fremmer utvikling det også.  Jeg trives veldig godt med hvordan vi har det denne sesongen.»

 

 

Foto:  Terje Refsnes.