Klar for 3 nye år! – Vipers

Klar for 3 nye år!

Emilie spiller for Vipers til og med 2021-22 sesongen.

 

.
Torsdag 17. januar 2019.

 

Emilie Hegh Arntzen er enig med Vipers og har signert en ny 3 årsavtale som gjør henne til Vipersspiller til og med 2021/2022-sesongen.

 

 

Ønsket å bli
«Jeg er glad for å ha skrevet under og det er veldig deilig å være ferdig med forhandlingene og vite hva fremtiden bringer.  Det har gått ganske rolig for seg, agent pappa Ketil Arntzen har tatt seg av forhandlingene.  Det har gått smertefritt.  Vipers uttrykte at de ønsket å forlenge og jeg var klar på at jeg hadde lyst til å bli.  Så da var det bare å bli enige om noen småting.  Prosessen har ikke virket forstyrrende på noen måte, jeg har visst ganske lenge at jeg kom til å skrive under ny kontrakt.»

 

 

Vipers tar steg hele tiden
«Det var ikke vanskelig i det hele tatt å bestemme seg for å bli lenger på Sørlandet.  Det Vipers har å tilby er noe av det beste jeg kan få akkurat nå.  Det er en bra spillergruppe og bra nivå på treningene.  Vi tar steg som lag hele tiden.  Det er et godt apparat rundt laget, både på trenersiden og administrasjonen, den fysiske oppfølgingen er bra.  Jeg får også mulighet til å gå på skole i tillegg.  Dette er helt perfekt for meg.»

 

 

Bli et lag å regne med i CL
«I løpet av den neste 3 årsperioden håper jeg at vi skal fortsette å ta steg og etablere oss i Champions League.  At vi blir et lag å regne med der.  Og selvfølgelig fortsette å gjøre det bra i Norge og bli suverene der, det har jeg veldig lyst til å være en del av.  Vi er på god vei, det var gøy i fjor da vi tok steget og fikk spille Champions League, og i år hvor vi gikk videre til mellomspillet og hvor vi har gode muligheter til å ta oss videre til en kvartfinale, det er veldig gøy.»