– Utrolig deilig! – Vipers

– Utrolig deilig!

Aquaramas blideste i går var uten tvil Mathilde Kristensen!

.
Torsdag 17. januar 2019.

 

Det er dagen etter kamp mot Byåsen og Mathilde Kristensen smiler fortsatt av glede for at hun er tilbake i spill etter nær 3 måneder ute pga en fotskade. 

 

 

Herlig å være tilbake
«
Det var utrolig gøy å være med i går, å få spille og være tilbake i hallen og merke stemningen, det var utrolig deilig.  Jeg var litt spent og nervøs på hvordan nivået var.  Selvfølgelig var det moro å komme inn og få en scoring også.  Nå er jeg i gang og første kamp er unnagjort etter en lang periode ute.  Det er en god følelse å være i gang.»

 

 

Timing
«
Jeg kjenner det er litt å gå på når det gjelder timing i spillet.  Få i gang fotarbeidet og timing i forhold til medspillerne.  Nå har jeg trent håndball med laget litt over en uke så foreløpig mangler det litt på timingen både forsvarsmessig og i angrep.»

 

Gradvis økning
«
De to siste ukene har det vært en gradvis økning av håndballøkter for meg.  Den første treningen var jeg med en time, deretter har det vært en gradvis økning.  Det har gått veldig fint og foten har respondert fint på treningen.  Det har gjort at jeg har blitt med mer og mer på øktene fra gang til gang.»

 

Trent styrke
«Før jul hadde jeg noen økter med fysisk trener Ole hver uke.  Hadde i snitt 3-4 styrketreninger i uka.  For å holde kondisjonen nogenlunde vedlike har jeg syklet og trent med romaskin.  Jeg var også hos Erik fysio en gang i uka for en oppfølging av foten.»

 

 

Har savnet håndballen
«Man savner jo håndballen når man går skadet og har kun fysisk trening i 2,5 måned.  Da gleder man seg bare til å komme i gang med håndballtreninger igjen.  Da var det fint å ha noen økter med Ole.  Det var ikke vanskelig å trene for motivasjonen for å komme tilbake til håndball igjen var så stor.»

 

Champions League neste!
«Det blir utrolig spennende å være med i gruppespillet i Champions League etter jul.  For min del gleder jeg meg til det helt vilt, men jeg er også spent på hvordan jeg står i forhold til spilletid osv, men jeg står på og gjør det beste jeg kan på trening , så får vi se hva som skjer.  Det er fint at det fortsatt er over en uke til kamp, så får jeg litt flere håndballtreninger før vi skal ut i CL.  Når vi tenker tilbake på Moldekampen og til dels første omgang mot Byåsen så føler jeg vi skal bygge en del på i spillet vårt før det blir CL-kamp.  Så det er fint vi får noen gode treninger før vi møter Krim.»

 

 

Foto:  Terje Refsnes.