– Vi vet hvor viktig denne kampen er – Vipers

– Vi vet hvor viktig denne kampen er

Intervju med Sunniva Andersen og Henny Reistad.

.
Fredag 25. januar 2019.

 

Etter en lang reisedag i går ankom Vipers hotellet i Ljubljana på ettermiddagen.  I dag skal spillerne ha taktiske forberedelser og trening i kamparenaen.  Kampen mot Krim vises på Viasat 4 kl. 15.00 lørdag 26. januar.

 

 

Sunniva Andersen

 

«Det er veldig gøy på tur med jentene, vi har det veldig morsomt sammen når vi reiser. Det blir en del dødtid, men jeg syns vi er flinke til å gjøre morsomme ting for å få tiden til å gå. Det var litt forskjellig hva folk gjorde underveis på turen ned. Siden vi hadde en del timer på flyplassen i Amsterdam brukte noen tiden på å spille, sove, spise og se litt rundt i de forskjellige butikkene.»

«Vi hadde oppmøte 04.30 torsdag morgen, og fløy først til Amsterdam. Der hadde vi noen timer på flyplassen før det bar videre til Zagreb. Fra Zagreb kjørte vi buss frem til hotellet i Ljubljana. Så det var en lang tur kan man si.»

 

«Det tar på å reise i så mange timer, selv om man stort sett sitter så er det noe med å hele tiden forflytte seg fra ett sted til et annet. Vi hadde ingen trening når vi kom ned, bare for å få ladet opp og få reisen ut av kroppen.  Jeg synes at reisene vi er med på bidrar veldig bra til samholdet i laget. Vi er med hverandre hele tiden og finner på ting utenfor håndballen som gjør at vi blir en mer sammensveiset gjeng.»

 

«Etter at vi kom på hotellet, spiste vi middag, hadde et kort møte og bare slappet av på hotellrommet resten av kvelden.»

 

«I dag fredag skal vi ha en trening og et spillermøte for å forberede oss inn mot Krim-kampen. Det blir gøy å få testet ut kamparenaen før kampen. Vi har også en del fritid, og da er det mulighet til å utforske litt i byen eller bare finne på noe gøy sammen.  Jeg synes det er veldig moro å være med på Champions League. Nå har vi hatt en lang pause, og det blir gøy å komme i gang igjen, vi er litt spente men på en positiv måte.»

 

 

 

Henny Reistad

 

«Det er veldig gøy å være på tur igjen, det ble en litt lang reisedag i går men det var deilig å være på plass i Ljubliana.  På lørdag ønsker å forbedre prestasjonene i forhold til hva vi har vist i det siste.  Vi skal sette forsvaret, være agressive og forsøke å få noen enkle mål i kontra.  Vi skal prøve å få tilbake den flyten vi hadde før jul.»

 

«Treningene denne uka har har vært bra og vi har fått forberedt oss godt til kampen mot Krim.  I dag skal vi jobbe litt mer taktisk på den siste treningen før kampen.  Vi satser på at det løsner for oss i morgen.»

 

 

«Vi vet hvor viktig denne kampen er, og alvoret med den.  Vi skal helst vinne begge kampene mot Krim, men vi må vinne i hvert fall en av kampene så vi har de på innebyrdes.  Vi vet at hvert eneste mål blir viktig.  Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne først og fremst og jobbe for en best mulig målforskjell.»

 

«Det er forsvarsspillet som blir nøkkelen lørdag.  Om det ikke går seg til der, så sliter vi ofte fremover også.  Når forsvarsspillet setter seg så får vi ofte enkle mål i kontra og det gir ekstra motivasjon til å spille bra fremover.  Så det er nok det vi må fokusere mye på foran kampen mot Krim.»

 

«Vi er ikke helt sikre på hva vi møter, men jeg vil likevel si at vi bør ha gode muligheter mot Krim.  De endte midt på treet i sin gruppe i Champions League før jul, så  vi skal ha gode sjanser til å gjøre en god kamp mot de.»