Millionavtale i boks – Vipers

Millionavtale i boks

Vipers sin største enkeltstående avtale noensinne med sin nye samarbeidspartner.

Skrevet av Sofie Forså

 Tirsdag 22.januar 2019

Konsernsjef i Huntonit, Geir Drangsland, gleder seg stort til samarbeidet med Vipers, etter at han tirsdag 22.januar signerte en millionavtale med klubben.

Stor betydning

Salg- og markedssjef i Vipers, Christer Paulsen, er klar i sin tale når han forteller om Vipers som tar et stort steg i riktig retning nå som klubben har signert en veldig viktig sponsoravtale med Huntonit. «Dette er den største enkeltstående avtalen som Vipers har signert noensinne, og det er klart det er viktig for oss», forteller Paulsen.

To gode grunner til å samarbeide med Vipers

For det første ønsker vi å assosiere oss med vinnerkulturen som bor i Vipers, forteller Drangsland. Etter en rekke flotte prestasjoner som Vipers har vist, er vi svært stolte og imponerte over hva de har oppnådd, og vi gleder oss til samarbeidet fremover. Vi trenger å styrke vår merkevare og vi tror og håper at et samarbeid med Vipers vil bidra til å skape større oppmerksomhet rundt oss som bedrift. Samtidig håper vi på at det kan føre til enda større kjennskap til vårt selskap blant våre norske forbrukere.

En annen positiv effekt er at avtalen bidrar til et større samfunnsengasjement, som vi mener det er viktig å ta del i, forteller Drangsland. Vi har i en årrekke bidratt til aktivitet for barn og unge i lag og klubber i fabrikkens nærområder. Nå får vi muligheten til å støtte et av verdens aller beste håndballag, og det er vi stolte av.

Avhengig av å levere

Kontrakten som er signert har an avtale på 1,5 år + opsjon på 2 år. Samarbeidet skal i utgangspunktet vare de neste tre årene, og forhåpentligvis enda lenger, forteller Paulsen.  Da er vi avhengig av levere det som kreves av oss, slik at Huntonit blir fornøyde, og det samme forventer vi av dem. Avslutningsvis legger Paulsen til at både styret og klubben har ambisjoner om hvor den ønsker å være, og er sikker på at samarbeidet med Huntonit er et steg i riktig retning for å kunne nå disse ambisjonene.