Lokal spiller forlenger med Vipers! – Vipers

Lokal spiller forlenger med Vipers!

Karoline Olsen er Vipersspiller til og med 2020/21.

.
Mandag 4. februar 2019.

 

 

Karoline Olsen er midt inne i sin treårskontrakt, men Vipers ønsker å sikre seg sin kantjuvel for enda en lengre periode.  Hun har forlenget med ytterligere ett år og er Vipersspiller til og med 2020/21-sesongen.

 

Karoline spilte i AK28 fra hun var 5 år til hun var 17 år gammel.  Hun begynte å hospitere med Vipers som AK28-spiller da hun var 16 år.  Karoline gikk til Våg som 17-åring og fortsatte hospiteringen. 

 

 

Foto: Trond Sørøy

 

«Vipers tok kontakt rett før jul om en forlengelse av kontrakten.  Jeg ble veldig glad over henvendelsen og at jeg fikk tilbud om det.  Jeg synes det er kjempekult at Vipers har tro på meg og vil ha meg med lengre.  Vipers er en veldig bra klubb å være i, godt miljø og for meg som studerer i Kristiansand og har livet mitt rundt her – jeg hadde ingen andre tanker enn at jeg hadde lyst til å forlenge.»

 

«Vipers har store ambisjoner og jeg ønsker å ta steg sammen med klubben i den retningen de har staket ut.  Jeg håper at vi kan nå enda lengre i Champions League og bli en av europas beste klubber på sikt.  Det er veldig spennende å være med å dette og gjøre klubben enda bedre.»

 

 

«For byen og for andre yngre spillere fra Kristiansand er det fint å se at det ikke bare er spillere fra andre byer på Vipers, men også lokale spillere.  Jeg tror det kan være med på å motivere andre, at det er mulig å spille i den klubben man har vokst opp med og som man har sett spille i hjembyen.  Det synes jeg er stas å få oppleve.»