– Vi må være på i morgen – Vipers

– Vi må være på i morgen

Intervju med linjespiller Mathilde Kristensen.

.
Tirsdag 5. februar 2019.

 

 

Vipers Kristiansand har funnet tilbake til seiersresepten og har 4 strake seire etter tapet mot Molde 13. januar.  I morgen kommer Fana fra Bergen til Aquarama, den kampen har avkast kl. 18.30.

Vipers har spilt mot Fana to ganger tidligere denne sesongen.  I oktober vant Vipers 42-32 i kvartfinalen i NM.  I denne kampen ble Malin Aune (8), Linn Jørum Sulland (8) og Hanna Yttereng (5) mestscorende for Vipers.

I seriekamp i Bergen i november vant Vipers 36-25.  I den kampen scorte Linn Jørun Sulland 8, Jeanett Kristiansen 6, Tonje Refsnes 5 og Hanna Yttereng 5 mål.

 

Foto: Trond Sørøy

 

Mathilde Kristensen

 

Godt gjennomført mot Thüringer på lørdag
«Jeg føler at vi ikke får den beste starten på lørdag og vi ligger litt under i begynnelsen.  Men ut i omgangen får vi litt avstand til Thüringer og har ok kontroll resten av kampen.  Vi får løpt litt kontra og får noen enkle socringer.  Det var utrolig gøy og en kul seier å ta og var vår femte seier på rad i Champions League.»

 

Fremgang i spillet
«Jeg synes vi har hatt fremgang i kampene etter nyttår.  Vi har fått bedre timing i angrepsspillet vårt og har blitt bedre til å ta løsningsmulighetene i systemene.  At vi ikke alltid tar den første muligheten men spiller oss til bedre sjanser.  Uttellingsprosenten vår må gjerne bli bedre og det har vi hatt fokus på treningene i går og i dag.»

 

Kom tilbake etter skadeopphold
«Jeg følte jeg plutselig ble kastet ut i det da jeg brått ble spilleklar, men jeg synes det har gått bra.  Jeg mangler litt på timingen i spillet men jeg synes jeg ganske fort har kommet inn i det og føler jeg henger godt med.  Jeg er tilfreds.»

 

Foto: Terje Refsnes

 

Ny onsdagskamp
«Vi spilte bra på lørdag, men vi er langt fra tilfredse og går inn i kampen mot Fana i morgen med ønske om å gjøre nok en god kamp.  På møtet i dag pratet vi om hvor viktig det er å ta de to poengene i morgen.  Det er viktig for å få en god følelse inn mot vår neste kamp.  Vi må derfor være på i morgen, uansett hvilken motstander vi møter skal vi være 100% klar for kamp.»

 

Fokus på eget spill
«Jeg håper vi spiller en bra kamp i morgen.  Vi har hatt mye fokus på oss selv inn mot denne kampen.  Vi har øvd på timing i angrepsspillet og har arbeidet ekstra med toerposisjonen i forsvar for å få riktig høyde.  Vi fortsetter å bygge på og jobber med de tingene vi kan påvirke.»

 

Bytter klubb til sommeren
«Jeg er på utgående kontrakt og da jeg ble kontaktet av treneren til Silkeborg-Voel før jul, valgte jeg å takke ja til tilbudet jeg fikk.  Det er deilig at avgjørelsen er tatt, så trenger jeg ikke å tenke mer på det.  Det er alltid et spørsmålstegn om framtiden når man står på utgående kontrakt.  Jeg har kontrakt med klubben fra 1. juli 2019.  Fordelen med å reise tilbake til Danmark er at jeg kan fullføre studiene mine og jeg kommer til å ha familien og vennene mine rundt meg igjen.

 

Fullt fokus på Vipers
«Fokuset mitt ligger 100% i Vipers fremover.  Jeg tenker ikke så mye på nå hva som skjer til sommeren.  Jeg gleder meg til kampene som gjenstår av sesongen og skal gi alt jeg har de siste månedene her i Kristiansand»

 

 

Hovedfoto:  Terje Refsnes.