Gjensyn med Kari! – Vipers

Gjensyn med Kari!

Vipers er i Ungarn og møter Györ lørdag.

.
Torsdag 7. februar 2019.

 

Vipersspillere og støtteapparat hadde avreise kl 07.00 i dag tidlig og er underveis til Ungarn for å spille Champions League.  På lørdag er storlaget Györ motstander med kampstart kl. 19.30.

På lørdag blir det et hyggelig gjensyn med Kari Brattset!  Hun har funnet seg godt til rette i Ungarn og fikk maksimalt med tillitt og spilletid i høst siden Yvette Broch bestemte seg for å legge opp.  Nå etter jul har den rumenske storspilleren Crina Pintea kommet til klubben og Kari får mer avlasting og må ikke stå 60 minutter i hver eneste kamp. 

 

 

– Jeg trives veldig godt i både landet og i klubben, forteller Kari Brattset. – Det er stor interesse for håndball her og utrolig godt miljø.  Jeg har fått spille mye og kommet godt inn i laget. Det å spille og trene med så gode spillere hver dag gir mye motivasjon, og jeg må jobbe og utvikle meg som håndballspiller hele tiden.

 

– Det er så klart et stort press å spille i en klubb som har vært i verdenstoppen så lenge. Det er mange titler å forsvare, men det er også det som gjør det ekstra utfordrende og spennende, understreker Kari.

 

– Jeg har blitt kjent med utrolig mange herlige jenter på laget, og selvsagt var det en ekstra trygghet med de norske jentene som jeg kjente fra før. Det viktigste for trivselen er nok at man har noen man kan snakke med og støtte seg til, og det har jeg absolutt funnet her. Vi er nok som alle andre lag, vi prøver å gjøre litt andre ting enn bare trening og kamper.

 

– Jeg savner selvfølgelig jentene på laget og alle de herlige menneskene som jobbet i og rundt klubben, forteller Kari. – Jeg hadde en utrolig fin tid i Kristiansand, og gleder meg til å komme tilbake til Aquarama å spille der igjen.  Det blir litt rart å spille mot Vipers. Jeg kjenner alle jentene på laget og har mange gode venner der. Det er alltid spesielt å møte klubber man har spilt for tidligere.

 

– Vipers har gjort det utrolig bra i CL denne sesongen, skryter Kari. – Jeg synes klubben har tatt mange steg i riktig retning, de kan komme langt. Nå gleder jeg meg til å treffe jentene når de kommer hit!

 

 

Hovedbildet er fotografert av  Peter Tubaas.