– Vi kan ikke gi bare 90% – Vipers

– Vi kan ikke gi bare 90%

Intervju med Sunniva Andersen foran søndagens møte med Oppsal.

.

Fredag 15. februar 2019.

 

Ingen onsdagskamp for Vipers denne uka.  Spillerne har fått Ungarnreisen i helga ut av kroppen og fått gjort gode forberedelser foran møtet med Oppsal i Oppsal Arena søndag 17. februar.

 

Lagene møtte hverandre i Aquarama for kun seks uker siden og da vant Vipers 37-23.  Linn Jørum Sulland (8), Malin Aune (5), Silje Waade (4) og Pernille Wibe (4) var mestscorende for Vipers.

 

Eira Aune var Oppsals toppscorer med 6 mål i den kampen.  Eira er også ligaens toppscorer når det er snakk om spillemål.  Hun har 71 spillemål så langt.  Etter jul har Oppsal slått Gjerpen men har ellers kun møtt topplagene og tapt de fire andre serieoppgjørene.

 

Vipers.no har tatt en prat med kantspiller Sunniva Andersen foran møtet med Oppsal.

 

Sunniva Andersen

 

Møtte Györ på lørdag
«Turen til Ungarn var litt som de turene pleier å være, med hotell, mat, trening og forberedelser. Vi gjorde egentlig ikke noe annerledes enn vi pleier å gjøre frem mot en Champions League kamp.  Det var litt spesielt å spille mot Gyør. Vi møtte et lag som er regnet som en av de beste i verden, og med mange stjernespillere på alle posisjoner. Rammen rundt kampen var også veldig bra med masse tilskuere som pep mot oss.»

 

Gøy å spille CL
«Det er veldig gøy å spille i Champions League. Jeg syns det er gøy å spille mot internasjonale lag, og det er den største turneringen man kan være med på.»

 

Ingen onsdagskamp denne uken
«Det er veldig rart, det føles nesten ut som vi har fri når vi ikke spilte seriekamp denne onsdagen. Det at vi ikke trengte å forberede oss til neste kamp med en gang, eller hadde en lang reise til en bortekamp. Ukene uten onsdagskamp er egentlig ganske lik som om det var kamp, bare kampen er byttet ut med en håndballtrening.»

 

Er skjerpet
«Det er fort gjort å tenke at Oppsal blir en lett kamp, sammenlignet med Györ helgen før. Men hvis vi spiller på 90% så kan alle lagene i eliteserien slå oss. Vi fikk oss en skikkelig smekk på fingrene i Molde-kampen, og jeg tror ikke jentene vil gjøre det igjen. Jeg syns vi er flinke til å ta alle motstanderne seriøst. Oppsal har et godt lag som vi absolutt skal ta seriøst.  Vi ønsker å spille på vårt beste og vise Oppsal at det er utrolig vanskelig å slå oss.»

 

Fått mer spilletid
«Jeg syns det er gøy å få spilletid, og når man føler at det går bra så får man ekstra energi. Jeg syns at vi som lag har hatt en veldig stigning i prestasjonene siden januar og det er gøy å få være en del av den stigningen.»

 

 

Foto:  Siofok