Med to poeng hjem i bagasjen – Vipers

Med to poeng hjem i bagasjen

8-målsseier i Oppsal Arena.

.
Søndag 17. februar 2019

 

Alle foto:  Trond Sørøy

 

Vipers førte hele oppgjøret i Oppsal Arena søndag kveld og vant 29-21 over Oppsal som kjempet godt i hele kampen.  Men bortelaget merket fort at de måtte fremstå godt skjerpet for å holde Oppsal på betryggende avstand i målprotokollen.  Oppsals beste spiller målvakt Eli Marie Raasok var svært god og Vipers måtte tåle 23 bomskudd i kampen.  Katrine Lunde og Eline Fagerheim bidro også med mange redninger, totalt 18 i løpet av kampen.

 

Malin Aune
«Heldigvis er hodet er fint nå og det kjennes bedre uke for uke.  Det var artig å spille mye, jeg kjenner litt på formen fortsatt at en hel kamp kan bli litt mye syre, men jeg regner med at jeg kommer inn i det igjen når jeg spiller flere kamper fremover.  Det var en grei gjennomkjøring, men jeg kjenner jeg har ligget noen uker på sofaen.  Vi slipper inn 21 mål og det er kjempebra.  Vi hadde gode sjanser i angrep og vinner komfortabelt, jeg føler aldri vi er truet i kampen.  Så det er bra.»

 

Tonje Refsnes
«Det bli litt for mange skuddbom og tekniske feil, men alt i alt så er de to poengene viktigst.  Vi har hatt en veldig god treningsuke siden vi ikke hadde midtukekamp.  Vi er vant til å reise mye og spille masse kamper, men nå fikk vi vært hjemme og trent godt fysisk.  Noen fikk reist hjem på fredag og har familien her i hallen i dag, så jeg tror alle har hatt godt av denne uka.  Og så får vi en lignende uke i neste uke.  Vi får trent godt både håndballmessig og fysisk og gjør oss ikke bare klar til å spille kamp, og det er viktig.  Vi fikk rullert godt på laget i dag, så godt fornøyd.»

 

Hanna Yttereng
«Ikke verdens beste kamp, men seier.  Vi slipper inn mål i soner vi ikke ønsket å slippe inn mål utifra hva vi snakket om før kampen.  Jeg synes ikke vi helt greide å gjennomføre det vi snakket om på forhånd.  Er ikke helt fornøyd med det.  Vi snakket om i pausen at vi ønsket å komme oss kjappere opp i banen og omstille oss raskere fra forsvar til angrep og det synes jeg vi fikk bedre til i andre omgangen.  Vi tar med oss begge poengene, men vi har masse å jobbe med til uka.»

 

Eline Fagerheim
«Jeg føler det ble endel bom og mye slurv uten at det har noe pga inngangen til kampen å gjøre.  Sånn blir det bare av og til.  Vi klarer å dra det greit i land, men burde kanskje ha vunnet med flere mål.  Helt grei innsats og vi jublet underveis for det vi fikk det bra, så det var helt greit i dag.»

 

Emilie Hegh Arntzen
«Det er deilig å vinne selvfølgelig.  Og så synes jeg det periodevis er veldig bra bakover, 21 mål er jo fint.  Vi sliter med skuddene og det blir en del bom, og igjen er det målvakta som blir motstandernes beste spiller.  Det vet jeg at Ole G ikke er så fornøyd med.  Men det må vi bare fortsette å jobbe med.  Jeg synes at vi har blitt bedre på trening, så vi får heller ta med oss at vi kommer til mange gode sjanser i denne kampen.  Vi må bli bedre, men skal ikke ha så mye fokus på det at vi til slutt blir redd for å skyte.   Vi spiller oss til sjansene, så nå må vi jobbe med å sette ballen i mål.»

 

Mathilde Kristensen
«Det ble en jevn kamp, jeg føler vi bommer for mye og har litt mange tekniske feil. Vi har bra guts og gjør det vi kan for å holde et høyt nivå i hele kampen.  Men vi gjør litt for mange feil.  To poeng er det viktigste, men det er mye vi skal rette på.»

 

Jeanett Kristiansen
«Det er jo gøy å vinne, men en litt slurvete kamp.  Men det var moro å få så mye spilletid i dag.  Jeg skjønner at folk forventer at vi skal vinne seriekampene, det er jo litt press men vi senker skuldrene og tenker ikke så mye på det.  Vi kunne gjerne hatt et litt høyere tempo, men vi vinner solid og komfortabelt, men må likevel opp noen hakk til neste helg når vi møter Krim.»

 

Marta Tomac
Vi er litt bakpå i starten og har litt mange tekniske feil igjennom hele kampen.  Vi klarer å rette opp forsvarsspillet etter hvert og blir litt mer stabile der, men pasningsspillet og avslutningene var ikke så bra.  I hver kamp er motstanderens målvakt den beste spilleren så vi må skjerpe på skuddene, det blir ikke så enkelt i Champions League.  Vi må opp med skudd- og pasningskvalitet så vi kommer opp på det nivået vi ønsker.  Men det er bra, vi vinner i dag og det er ikke stilkarakter i håndball.

 

 

 

SERIEKAMP OPPSAL ARENA 17. FEBRUAR 2019

OPPSAL – VIPERS KRISTIANSAND   21 – 29   (10-16)

Linn Jørum Sulland  7
Jeanett Kristiansen  6  BB
Emilie Hegh Arntzen  4
Malin Aune  4
Sunniva Andersen  3
Marta Tomac  1
Hanna Yttereng  1
Karoline Olsen  1
Tonje Refsnes  1
Mathilde Kristensen  1
Eline Fagerheim
Pernille Wibe
Katrine Lunde
Henny Reistad

 

KAMPUTVIKLING  OPPSAL – VIPERS

1 omg:  0-1  *  2-2  *  2-6  *  5-7  *  6-10  *  6-12  *  8-14  *  10-16

2 omg:  11-16  *  12-21  *  15-23  *  17-25  *  20-28  *  21-29

 

STARTOPPSTILLING

Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Sunniva Andersen
Venstreback:  Jeanett Kristiansen
Midtback:  Henny Reistad
Høyreback:  Linn Jørum Sulland
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Mathilde Kristensen

 

Foto:  Trond Sørøy