– Vi har jobbet ekstremt mye med det! – Vipers

– Vi har jobbet ekstremt mye med det!

Henny Reistad håper at skudduttellingen blir bedre enn sist mot Molde.

.
Tirsdag 26. februar 2019

 

I morgen kommer Molde til Aquarama (kampstart 18.30) og Vipers ønsker å fremstå som en bedre utgave enn i bortemøtet 13. januar.  Den kampen vant Molde 25-19.  Dette tapet er det eneste denne sesongen for Vipers.  Neste sesongs Vipersspiller Ragnhild Valle Dahl ble toppscorer med 8 mål i den kampen.  For Vipers var Henny Reistad (5), Silje Waade (3), Hanna Yttereng (3) og Sunniva Andersen (3) mestscorende.

 

 

Henny Reistad

 

Seier over Krim i helga
«Jeg synes det ble bedre og bedre utover i kampen, selv om det var perioder hvor det svingte litt også.  Vi fikk en grei start og fikk noen mål på de, men så kom Krim tilbake og utliknet til pause.  Så fikk vi noen mål på de i andre omgang og da glapp det ikke og vi klarte å holde på ledelsen, det var veldig bra.  Vi fikk ikke så mange skudd mot oss i andre omgang som det vi hadde i første, vi slapp inn færre mål også.»

 

Avslutter kampene sterkt
«Vi har en bred stall og har mye å bytte på, og samtidig er vi godt trent.  Vi liker en spillestil med mye fart og vi har mye tempo i kampene.  Det kan være at ikke alle lag holder ut det tempoet vi setter.  Vi slet litt med å avgjøre kampene vi spilte i Champions League i høst, så det er fint at vi har klart å jobbe med det.»

 

Får mye ansvar
«Jeg synes utviklingen har gått fort og jeg har fått mye spilletid denne sesongen.  Det er mange kamper og mye som har skjedd på kort tid.  Vi møter ulike motstandere som passer bra til meg, så det er mulig å lykkes.  Jeg føler at jeg har kommet fint inn i laget og spiller bra med de andre jentene.  Jeg synes ikke for min del at jeg har fått for mye ansvar og at det har vært tøfft å få dette ansvaret.  Jeg synes det å spille er gøy og prøver å gjøre det til noe som er morsomt og ikke se på det som noe som er vanskelig.»

 

 

Molde
«Ja, jeg husker godt bortekampen mot Molde.  Vi bommet veldig mye på skuddene våre og i etterkant har vi jobbet ekstremt mye med å få bedre uttelling i trening og i kamp.  Så jeg håper at det skal bli bedre i morgen.  Vi skal selvfølgelig gjøre så godt vi kan for å vinne kampen og skal gjøre det bedre enn vi gjorde sist mot de.

 

Skal opptre mer kynisk
«Vi skal opptre disiplinert og være kyniske i situasjoner underveis.  Uansett hvordan kampen står skal vi ha ro i spillet vårt.  Får vi en ledelse ønsker vi å holde på den, ligger vi bak så skal vi ikke stresse og tenke at vi må score to mål i hvert angrep.   Vi skal vise Molde at de ikke kan slå oss to ganger på rad.  Vi skal få ut det vi har i morgen!»

 

 

Foto:  Terje Refsnes