Vipers imponerte i Trondheim! – Vipers

Vipers imponerte i Trondheim!

14-målsseier over Byåsen.

.
Onsdag 6. mars 2019

 

Hvilken form Vipersspillerne viser om dagen!  Et tett reise- og kampprogram gir ingen utslag i spillet, snarere tvert i mot.  Vipers dominerte kampen i Kolstad Arena fullstendig og vant 32-18 etter ledelse 17-7 til pause.

 

Byåsen er et av formlagene i eliteserien og er uten tap siden sist de møtte Vipers.  Men med kontant forsvarsspill lykkes Vipers å stykke opp spillet til hjemmelaget.  Etter halvspilt førsteomgang hadde Katrine Lunde kun plukket tre baller ut av buret og Vipers førte kampen med 3-10.

 

 

Vipers har ingen utpreget førstesekser og Ole Gustav Gjekstad varierer startoppstillingen fra kamp til kamp.  Og det ser ikke ut til å påvirke spillerne overhodet.  Om de spiller fra start eller kommer innpå langt ut i kampen, så er innsatsen på topp uansett og alle presterer.

 

I dagens kamp rullerte treneren på laget gjennom hele kampen og hele stallen fikk godt med spilletid.  13 utespillere var i aksjon og alle 13 hadde scoring.  Det viser en imponerende bredde i stallen.

 

Vipers fremsto som sultne og motiverte uansett hva måltavla viste i Kolstad Arena og lyktes med det å øke timålsledelsen fra pause til seier med fjorten mål da sluttsignalet lød.

 

 

 

Eline Fagerheim

«Jeg føler at det er en del ting vi kunne gjort bedre i dag, men alt i alt gjør vi en veldig god kamp.  Det ble noe slurv og vi roter bort noen baller, men sånn blir det i en kamp med høyt tempo.  Vi har full kontroll hele veien, så det hadde ikke noe å si at vi hadde noen tekniske feil.»

«Stemninga har vært utrolig god i laget i dag!  Alle smiler og ler, så kanskje det gjorde at vi slapp ned skuldrene ekstra i dag og bare hygget oss på banen.»

«Vi har tatt store steg i forsvarsarbeidet i det siste Champions Leaguekampene.  Det var veldig bra at vi klarte å fortsette med det også når vi hadde en annen type motstander i seriespillet.»

«Vi er mye på reise for tida og man føler man ikke har rukket å komme hjem før man skal reise videre.  Så det går i ett.  Men samtidig er det dette vi liker å drive med og det er ikke i så lange perioder vi har det på denne måten. Vi elsker å spille kamper, så dette er bare gøy.»

 

 

Jeanett Kristiansen ble kåret til banens beste spiller.

 

 

SERIEKAMP I TRONDHEIM 6. MARS 2019

BYÅSEN ELITE – VIPERS KRISTIANSAND   18 – 32   (7-17)

Jeanett Kristiansen  8
Linn Jørum Sulland  5
Henny Reistad  4
Tonje Refsnes  2
Malin Aune  2
Marta Tomac  2
Sunniva Andersen  2
Karoline Olsen  2
Emilie Hegh Arntzen  1
Mathilde Kristensen  1
Silje Waade  1
Pernille Wibe  1
Hanna Yttereng  1
Eline Fagerheim
Katrine Lunde

 

KAMPUTVIKLING  BYÅSEN – VIPERS

1 omg:  1-0  *  1-3  *  2-4  *  2-9  *  4-13  *  6-16  *  7-17

2 omg:  7-18  *  9-18  *  10-22  *  13-23  *  15-25  *  16-29  *  18-32

 

STARTOPPSTILLING:

Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Karoline Olsen
Venstreback:  Jeanett Kristiansen
Midtback:  Marta Tomac
Høyreback:  Silje Waade
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Hanna Yttereng

 

 

Foto:  Terje Refsnes