Lagseier mot Gjerpen! – Vipers

Lagseier mot Gjerpen!

Alle på scoringslista og Eline Fagerheim BB.

.
Onsdag 13. mars 2019

 

I en kamp hvor alle Vipers 13 utespillere kom på scoringslista, hadde hjemmelaget full kontroll på kampen fra start til slutt.  Det endte med 18-målsseier 37-19, men seierssifrene kunne vært adskillig større om Vipers hadde hatt en bedre uttellingsprosent i andre omgang.

 

 

Gjerpen tok riktignok ledelsen i kampen, men Vipers tok umiddelbart kommandoen og ledet 6-1 før det var spilt ti minutter.  På stillingen 6-3 tok Ole Gustav Gjekstad time out og spillerne responderte umiddelbart og gikk opp i ledelse 10-3.

Gjerpen spilte på grensen til passivt i sitt angrepsspill og tempoet var lavt, men likevel hadde Vipers hele 13 scoringer etter kontringer/ankomst.  Også veldig gledelig i denne førsteomgangen var storspillet til Eline Fagerheim.  Hun har sittet mye på benken denne sesongen men i dagens kamp fikk hun tillitt fra start og leverte den ene gode paraden etter den andre.  Hele 12 redninger i første omgang fra Eline.  Hun ble senere kåret til banens beste spiller etter ytterligere 7 redninger i andre omgang.

 

Ole Gustav brukte laget veldig fornuftig og lot hele benken få spilletid, med unntak av Katrine Lunde.  Det var en periode midtveis i andre omgang hvor hjemmelaget bommet på en rekke gode muligheter og fikk kun uttelling på to av skuddene.  Men de siste ti minuttene satt det igjen og Vipers halte i land en trygg seier.

 

Vipers scorte 37 mål i kampen, 23 av disse kom i kontringsfasen.
Laget hadde 7 bom i første og 17 bomskudd i andre omgang.
7 tekniske feil i løpet av kampen.  Eline hadde 19 redninger.

 

Eline Fagerheim

«Dette var veldig gøy – endelig!  Kroppen var litt sliten og tung på oppvarminga i dag men jeg tenkte at dette er min sjanse til å få litt spilletid.  Jeg fikk vite før kampen at jeg skulle starte og da tenkte jeg at jeg fikk gjøre det beste ut av det.  Tenninga i laget var veldig bra og det var deilig å få ut i kamp det nivået jeg føler jeg har inne, men som jeg ikke har fått vist før nå.  Jeg følte jeg fikk senket skuldrene litt og var veldig trygg og hadde et godt samarbeid med forsvaret foran meg.»

«Vi hadde som mål å kjøre hardt etter, kjøre tempo og hvis man ble sliten skulle man gjøre bytte.  Så det var hovedfokuset vårt å ha raske avkast og ha mange kontringer.  Jeg føler vi greide å gjennomføre det veldig greit og at vi klarte de målene vi hadde satt oss.»

 

 

 

Seriekamp Aquarama 13. mars 2019

VIPERS KRISTIANSAND – GJERPEN HK SKIEN   37-19   (20-10)

Emilie Hegh Arntzen  4
Sunniva Andersen  4
Silje Waade  4
Malin Aune  3
Linn Jørum Sulland  3
Pernille Wibe  3
Hanna Yttereng  3
Karoline Olsen  3
Tonje Refsnes  2
Mathilde Kristensen  2
Jeanett Kristiansen  2
Marta Tomac  2
Henny Reistad  2
Eline Fagerheim  BB
Katrine Lunde

Foto: Terje Refsnes.

 

KAMPUTVIKLING  VIPERS – GJERPEN

1 omg:  0-1  *  6-1  *  6-3  *  11-3  *  13-6  *  17-7  *  20-8  *  20-10

2 omg:  21-10  *  23-11  *  27-11  *  27-12  *  29-12  *  33-15  *  37-19

 

Foto: Terje Refsnes

 

STARTOPPSTILLING

Målvakt:  Eline Fagerheim
Venstrekant:  Karoline Olsen
Venstreback:  Emilie Hegh Arntzen
Midtback:  Tonje Refsnes (angrep) / Jeanett Kristiansen (forsvar)
Høyreback:  Silje Waade
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Hanna Yttereng

 

 

Hovedbildet av Eline er fotografert av Terje Refsnes.