– Vi må opp med brystkassa og vise at vi har muskler! – Vipers

– Vi må opp med brystkassa og vise at vi har muskler!

Intervju med playmaker Andrea Rønning fra Fredrikstad Bkl.

.
Fredag 15. mars 2019

 

Fredrikstad har vist tendenser til sviktende form i de siste kampene etter en imponerende periode med 8 seire på rad.   På de 3 siste kampene har det blitt et klart tap mot Byåsen, en knepen seier 22-21 over Gjerpen og på onsdag berget Fredrikstad uavgjort 27-27 på overtid da deres målvakt Jenny Sandgren reddet en sjumeter fra Skrim. 

Fredrikstad ligger på femteplass med 23 poeng, kun to poeng bak Storhamar på sølvplass.  Vipers leder eliteserien med 32 poeng etter 17 seriekamper.

 

Andrea Rønning

 

Playmakeren til Fredrikstad sa dette til Vipers.no to dager før kampen:

 

Sviktende form?
«Jeg vil ikke si det er så mye som er endret hos oss, men vi har kanskje tatt litt for lett på de siste kampene når vi har møtt lag som ligger under oss på tabellen.  Vi er et arbeidslag som er avhengig av at alle er fokusert og på.  Men det er også helt vanlig at et lag har perioder hvor alt går på skinner og perioder hvor det ikke går fullt så bra.  Vi har klart oss bra tross alt, vi har kun ett tap og har seier og uavgjort i de to andre kampene.  Så vi skal være fornøyd alt i alt.»

 

 

Blir tøft å møte Vipers
«Det blir en tøff kamp, vi møter laget som er nummer 1 i Norge.  Vi må være taktisk smarte og senke skuldrene og spille vårt spill, det blir viktig for å få en alright kamp ut av det.  Vipers har dobbel dekning og kan bytte inn og ut hele veien.  Vi må være smarte på når vi skal sette tempo og når vi skal roe litt ned – og så må vi opp med brystkassa og vise at vi har muskler, det blir viktig.»

 

 

Er fornøyd med sesongen
«Vi skal være veldig fornøyd med det vi har prestert denne sesongen.  De poengene vi har tatt er det ingen som kan ta i fra oss.  Nå blir det viktig at vi fullfører sesongen ordentlig, at vi gjør en god figur i de tøffe kampene som kommer og så får vi se hvor vi står når sesongen er slutt.»

 

 

 

Hovedbildet av Hanna Yttereng og Andrea Rønning (nr 22) er fotografert av Terje Refsnes.