– Vi ønsker å spille på et høyt nivå fra start – Vipers

– Vi ønsker å spille på et høyt nivå fra start

Malin Aune og Vipers skal opp i mot Fredrikstad søndag.

.
Lørdag 16. mars 2019

 

 

Malin Aune

 

«Denne uka har vi vært i studio.  Det er blitt laget en Viperssang hvor det var et ønske at vi skulle være med å synge. Så vi stilte opp og gjorde så godt vi kunne, det var litt utenfor komfortsonen, men også veldig gøy.

 

Det har vært mye spenning i CL om å nå kvartfinalen, det var veldig godt å sikre det først og fremst. At vi klarte å ende på en andreplass i gruppa, er vi veldig fornøyde med. Det blir veldig spennende framover!

 

Det vil alltid være forskjell på spilletid i gruppa.  Med så mange kamper som vi har, er det viktig at vi har mange spillere som kan bidra.  Men uansett hvem som spiller eller sitter på benken, går vi inn i alle kamper sammen som et lag. Det synes jeg vi har vært gode på og det er nok også mye av grunnen til at vi har vunnet så mange kamper som vi har.

 

Vi møter Fredrikstad i morgen og vi forbereder oss slik vi gjør inn mot alle kamper. Vi trener godt, ser video og hver enkelt spiller gjør det som trengs for å være klar til kamp.  Vi forsøker å ha samme inngang inn mot alle kamper. Med mange kamper er det mye av de samme rutinene som går igjen. Men vi har god stemning i gruppa, klarer å holde motivasjon oppe og skape riktig spenning inn mot alle kamper.

 

I Kongstenhallen i morgen ønsker å spille på et høyt nivå fra start. Og selvfølgelig holde nivået oppe under hele kampen. Fredrikstad er et godt lag, så vi vet at det blir tøft.»

 

 

Foto:  Terje Refsnes