Vilde er snart tilbake i spill! – Vipers

Vilde er snart tilbake i spill!

Hun gjør comeback mot Storhamar 31. mars.

.
Tirsdag 19. mars 2019

 

Vilde Jonassen har vært ute med skade i ni uker – men nå varer det ikke lenge før hun er tilbake i Vipersdrakta igjen!  Siste kamp for Vilde før hun ble skadet var mot Byåsen i Aquarama 16. januar.  I den kampen hadde Vilde 5 scoringer.

Nå legges det opp til at hun er tilbake i spill i kampen mot Storhamar søndag 31. mars.

 

 

 

Vilde Jonassen

 

Kjedelig timing
«Det er aldri gøy å være skadet.  Det var spesielt dårlig timet denne gang hvor jeg mistet alle disse morsomme Champions League-kampene,  det var selvfølgelig kjedelig.  Men så tenker jeg at det kunne vært verre, jeg trodde først at skaden var mye verre – og så blir en glad for at det ikke var så ille likevel som det så ut for.  Så jeg har jobbet med å være positiv mens jeg har trent litt annerledes, at jeg da har fått bli god på andre ting.  Det er en tøff periode å gå igjennom selv om det bare er snakk om to tre måneder..

 

Vært ute med skade tidligere
«Jeg var ute pga tommelen for to sesonger siden og det var en lengre periode enn nå.  Det var noe av den samme situasjonen i forhold til hva jeg kunne trene i oppbyggingsperioden.  Det var likt på flere punkter.»

 

 

Har trent mye!
«Jeg har trent veldig godt sammen med fysisk trener Ole.  Har trent mye bein, med veldig mye løp og fysisk og styrke på bein.  Jeg føler jeg har beholdt formen – har trent veldig godt og har en god dialog med Ole og har lagt opp et treningsopplegg med mye variasjon.  Det har blitt nok trening i hvert fall!  Jeg har hatt noen perioder hvor jeg har vært litt tung i beina, men da bare løser vi opp og kjører andre ting.  Det er viktig at vi har hatt god dialog, det blir litt annerledes med to fysiske økter hver dag uten den daglige håndballøkta.»

 

Vært i en egen modus
«Jeg kan vel si at jeg har gått inn i en modus og distansert meg litt og har ikke vært innom på håndballøktene siden det er mye jeg ikke kan være med på.  Og det har vært litt sånn når jeg har sett kampene også.  Jeg ser på kampene og heier og synes det er gøy at jentene lykkes og prøver å la være å tenke på at jeg sjøl kunne vært med på banen.»

 

Foto: Terje Refsnes

 

Er med på håndballøktene
«Nå er jeg med på håndballøktene igjen.  Jeg har cirka 70% intensitet, foreløpig må jeg holde litt igjen på pasninger og skudd.  Jeg er teipa selvfølgelig og skal bygge meg opp så jeg gradvis får tilbake feelingen for skudd, det tar jo litt tid det også.  Men det kjennes ok ut nå, så det er bra.»

 

 

Storhamar
«Jeg håper å rekke kampen mot Storhamar 31. mars, da håper jeg å være en del av laget og være med på benken igjen.  Så får vi se hvor mye spilletid det blir.»

 

 

Champions League
«Målet var å nå mellomspillet, det var veldig gøy at vi klarte det.  Og så er jeg veldig imponert over jentene som tar de stegene fra i fjor og har spilt så mange gode kamper i Champions League – det er kult.  Vi fortjener den kvartfinalen, jeg er veldig imponert over at vi er kvalifisert til det.»

 

 

Blir gøy å være med igjen
«Nå gleder jeg meg sjukt mye.  Man merker med en gang når man er skadet hvor mye man lever og ånder for håndballen.  Jeg savner å være sammen med jentene, være på treningene og hele prosessen med kampforberedelser og vite at man har en rolle i laget.  Nå har jeg kun hatt den rollen at jeg heier på jentene, jeg får så mye energi og glede av at jeg nå kan være med igjen.»

 

 

Hovedbildet av Vilde er fotografert av  Németh, András, Siofok