Hanna, Sunniva og Jeanett har spilt treningskamp i dag.

.
Fredag 22. mars 2019

Rekruttlandslaget har samling i Oslo denne uka.  Med der er Vipersspillerne Sunniva Andersen, Hanna Yttereng og Jeanett Kristiansen.  Neste års Vipersspillerne Andrea Austmo Pedersen og Ragnhild Valle Dahl deltar også der.

Fredag ettermiddag spilte rekruttjentene treningskamp mot Fredrikstad i Kongstenhallen.  Rekruttlandslaget var kampen 27-24 etter ledelse 16-15 til pause.

Jeanett og Hanna var i startoppstillingen og tegnet seg raskt i målprotokollen.  Hanna ga Norge ledelsen 1-0 mens Jeanett økte til 2-0 fra venstrekant like etter.  Det ble en typisk treningskamp med relativt lavt tempo og lite samhandlingstrening bidro til et litt nølende angrepsspill fra rekruttene.  Norge førte hele kampen og vant altså med tre mål.

Jeanett Kristiansen

«Det har vært fint på samling, jentene er kjempeålreite, det er en veldig fin gjeng.  Så langt har vi trent på samspill på håndballøktene og samlingen fortsetter med treninger også lørdag og søndag.

Det er alltid gøy å spille kamper så det var fint å få et avbrekk fra treningen.  Det var også helt okei at vi møtte et klubblag selv om vi akkurat har møtt Fredrikstad med Vipers. Vi har ikke spilt så mye i sammen vi som er på rekrutt, så det ble noen feil og misforståelser, men det ble seier så det var bra.

Jeg synes vi gjorde vårt beste vi Vipersjentene, vi får ikke gjort så mye mer enn det – så jeg er fornøyd med innsatsen vår.»

Skjermdump

Treningskamp i Kongstenhallen 22. mars 2019

NORGE REKRUTTLANDSLAG – FREDRIKSTAD BKL.  27 – 24  (16-15)

Guro Nestaker, Storhamar Håndball Elite

Jeanett spilte de første 15 min av første omgang og de første 19 min av andre omgang.

Hanna spilte de første 12 min av første omgang og de første 18 min av andre omgang.

Sunniva spilte 15 min i første omgang og 11 min av andre omgang.

Andrea Austmo Pedersen spilte til sammen 25 minutter, mens Ragnhild Valle Dahl spilte forsvar for Nora Mørk i første omgang og toveis i 13 minutter i andre omgang.