Eline Fagerheim går til Flint Tønsberg – Vipers

Eline Fagerheim går til Flint Tønsberg

Gjenforenes med barndomsvenninnen Mari Finstad Bergum.

.
Lørdag 23. mars 2019

 

Eline Fagerheim forlater Vipers Kristiansand etter denne sesongen og blir gjenforent med barndomsvenninnen Mari Finstad Bergum i Flint Tønsberg.  Mari har spilt for Larvik de siste sesongene.

 

Eline og Mari har spilt i sammen i Gjøvik siden de var 10 år gamle og spilte også i sammen på juniorlandslaget LK98.

 

Eline Fagerheim

 

Ønsker å bo nærmere familien
«Jeg begynte prosessen med å snakke med Mari Finstad Bergum, om vi skulle finne en felles klubb å spille for neste sesong.  Jeg tenkte litt på utlandet i starten men bestemte meg fort for å ta et år til hvor jeg ville bo litt nærmere familien.  Jeg fant ut at Tønsberg er en by jeg kan tenke meg å bo i, samtidig som jeg kunne søke på politihøyskolen, så da falt jeg på det valget etter hvert.»

 

Mari viktig for valget
«Det var flere andre klubber på banen også men Mari har mye å si for at jeg valgte Flint.  Vi har spilt på lag siden vi var 10 år og nå gleder jeg meg til å spille sammen med henne minst en sesong til, så får vi se hvordan det går i Flint.  Det er også planen at vi skal bo i sammen.»

 

Eline og Mari Finstad Bergum

 

Ønsker mer spilletid
«Jeg tror det blir viktig å finne igjen den håndballgleden som en mister litt når man ikke får så mye spilletid.  Det er hovedsakelig ønske om mer spilletid som er grunnen til at jeg bytter klubb, samtidig som jeg vet at det er flere gode målvakter i Flint allerede.  Så jeg er ikke ute etter å ta plassen til noen, men jeg kommer til å jobbe hardt for at jeg får nok spilletid.»

 

Skal bidra
«
Jeg tror det blir veldig bra å spille i Flint.  Jeg håper at både jeg og Mari kan bidra en del og så kan vi kanskje klatre noen plasser på tabellen neste sesong.  Så får vi se hva klubben tenker om hvilke målsettinger vi skal ha med det laget vi har.  Jeg har hørt mye positivt om Tonje Larsen og vet at hun er en god trener og er også flink på de tingene utenfor banen.»

 

Vanskelig valg
«Det var et vanskelig valg å ta det å skulle forlate Vipers.  Nå har jeg hatt to fantastiske år i Kristiansand, fått mange venninner – men jeg føler samtidig at jeg må komme meg videre om jeg skal bli en bedre håndballspiller.  Jeg føler nå at det er veldig riktig å velge Flint, så får vi se hvordan det går.»

 

Mange opplevelser
«Jeg har opplevd så mye på disse to sesongene, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.  Jeg har fått erfaringer fra Champions League, har vunnet seriegull og NM-gull – jeg har opplevd mye.  Jeg har lært utrolig mye av Katrine Lunde, hun er lærermesteren min.  Jeg føler jeg har lært ekstremt mye av henne og av trenerne Kenneth Gabrielsen og Ole Gustav Gjekstad.»

«Samtidig har det vært to tøffe år.  Jeg har fått kjent på hvordan det er å være i toppen og ha de beste trenerne og de beste både medspillerne.  Jeg er veldig fornøyd med oppholdet på Sørlandet.»