Håndballjentene vant Golden League – Vipers

Håndballjentene vant Golden League

6 fra Vipers spilte for Norge.

.
Mandag 25. mars 2019

 

Håndballjentene har vært i Frankrike og vunnet Golden League etter seire over Danmark, Romania og vertsnasjonen Frankrike.  Vipers var godt representert i landslagstroppen denne gang:  Henny Reistad, Silje Waade, Malin Aune, Marta Tomac, Katrine Lunde og Emilie Hegh Arntzen.

 

Foto: Terje Refsnes

 

Henny Reistad

«Jeg synes det har vært en fin turnering med tanke på hva vi har fått jobbet med internt.  Vi hadde en god utvikling fra første til siste kamp og vi rullerte på mange av spillerne. Vi fikk jobbet med spillet vårt både i forsvar og i angrep – dette var en veldig god turnering av oss.»

 

«Vi har jobbet med elementer både i forsvar og angrep.   I angrep skulle vi ha fokus på å se hvem vi hadde foran oss og vurdere hvor man skulle gå for avslutning, det synes jeg vi løste bra.  Så skulle vi juble og vise entusiasme og vise at man er glad på hverandres vegne.  Dette gir energi til oss og forhåpentligvis gjør noe med motstanderen også.  Vi ble flinkere på akkurat dette i løpet av Golden League-turneringen.»

 

«Vi fikk rullert mye på spillerne, så i forhold til at det var tre kamper så tett så ble det ikke så slitsomt som forventet.  Akkurat det var deilig og det var veldig bra at lagledelsen ønsket å ha så mange som mulig på banen i løpet av turneringen så alle fikk øvd seg.»

 

«Vi kom hjem mandag ettermiddag og skal på håndballtrening med resten av Vipersjentene i morgen og er klar for ny kamp på onsdag når vi reiser til Kongsberg for å møte Skrim.»

 

 

 

 

Sluttabellen Golden League 2019

1 Norge
2 Danmark
3 Frankrike
4 Romania

 

FAKTA

Golden League, kvinner
Norge-Frankrike 24-22 (11-12)
Le Palio, Boulazac, Frankrike
Mål Norge: Henny Ella Reistad 6, Ingvild Bakkerud 4, Sanna Solberg 4, Stine Bredal Oftedal 3, Emilie Hegh Arntzen 2, Camilla Herrem 2, Silje Waade 1, Kari Brattset 1, Marit Røsberg Jacobsen 1.

 

Golden League, kvinner
Norge–Romania 31-27 (16-15)
Le Palio, Boulazac, Frankrike
Mål Norge: Emilie H. Arntzen 8, Camilla Herrem 5, Silje Waade 4, Sanna Solberg 3, Malin Aune 2, Vilde Ingstad 2, Moa Høgdahl 2, Ingvild Bakkerud 2, Helene Fauske 1, Marit Jacobsen, Marta Tomac 1.

 

 

Golden League, kvinner
Norge – Danmark  31-20   (15-7)

 

 

Hovedbildet av Henny Reistad er fotografert av Svein André Svendsen/NHF.