Ny utfordring venter for Vipers onsdag – Vipers

Ny utfordring venter for Vipers onsdag

Intervju med Tonje Refsnes foran møtet med Skrim Kongsberg.

.
Tirsdag 26. mars 2019

 

I morgen spiller Vipers Kristiansand den 19. av totalt 22 runder i eliteserien.  Motstander er Skrim Kongsberg i Kongsberghallen.  Skrim har hentet poeng i sine tre siste oppgjør, noe som gjør at laget ligger på 9. plass – plassen over kvalikplassen.

Vipers hadde i forrige uke 6 spillere på A-landslaget som spilte Golden League i Frankrike og 3 spillere på rekruttsamling i Oslo.  Laget har dermed kun dagens trening i sammen før møtet med Skrim i morgen.

Vipers vant 31-17 over Skrim i Aquarama i september.  Da var Hanna Yttereng (7), Linn Jørum Sulland (5), Malin Aune (4) og Emilie Hegh Arntzen de som scorte mest for hjemmelaget.

Mestscorende for Skrim Kongsberg var Tiril Merg (3), Cathrine Korvald (3) og Trine Haugstad (3).

 

Vilde Jonassen er klar for spill igjen.

 

Veldig gledelig er det at Vilde Jonassen er tilbake i troppen etter 10 uker ute med skade.  Planlagt comeback var først i helgas kamp mot Storhamar, men det ble altså fremskyndet og Vilde spiller kampen mot Skrim.

 

 

Tonje Refsnes

«Det var mange spillere på samling i forrige uke, men det gikk veldig fint. Vi var 6-7 spillere igjen, men vi fikk tre gode treninger hvor vi hadde relativt korte økter, med lav belastning. Det var mest skudd som var i fokus.  Vi som var igjen fikk også noen fridager i helga så vi fikk reist hjem og møtt venner og familie.  Det setter alle pris på, og spesielt nå rett før vi går inn i en ny intensiv periode.

Det er en veldig gøyal periode vi går inn i nå. I løpet av tre uker så vil både seriemesterskapet og mulig spill i final four bli bestemt. Vi er veldig gira på å gjøre det bra i kampene som venter oss.»

 

 

«Jeg er helt sikker på at spillerne som har vært på samling er gira på å få til en god kamp i morgen, så jeg er ikke redd for det.  Vi får en tøff kamp på bortebane mot Skrim, med forhåpentligvis mye publikum. Vi har jo også mye å spille for, så vi ønsker å vinne denne kampen (som alle andre kamper).

Jeg håper det blir en fartsfylt og gøy kamp. Det viktigste for oss er å vinne, men vi vil gjøre dette på best mulig måte. Sette taklinger i forsvar, unngå tekniske feil og sette ballen i mål.»

 

 

Foto:  Terje Refsnes