– Vi skal ikke slakke ned på noe som helst! – Vipers

– Vi skal ikke slakke ned på noe som helst!

Karoline Olsen lover at Vipers skal gi alt for seier på søndag.

.
Fredag 29. mars 2019.

 

Vipers møter Storhamar i Aquarama i serierunde 20 søndag 31. mars.  Kampstart er 16.00.

Som kjent er Vipers allerede seriemestere men har ingen planer om å ødelegge den fine hjemmestatistikken og går for ny seier på søndag.

 

Foto: Terje Refsnes

 

Storhamar er allerede blitt slått to ganger tidligere i sesongen.  I seriekampen i september ble det seier 30-19 på Hamar.  Der ble Linn Jørum Sulland 8, Henny Reistad 6, Silje Waade 4, Emilie Hegh Arntzen 4 mestscorende.

I desember hentet Vipers hjem sesongens første trofé ved å vinne 31-25 i Spektrum.  Toppscore i den kampen var Hanna Yttereng 5, Jeanett Kristiansen 5, Henny Reistad 4, Silje Waade 4.

 

Storhamar ligger på sølvplass syv poeng etter Vipers og to poeng foran Tertnes og Larvik.  Mestscorende denne sesongen i seriekampene er Betina Riegelhuth 102, Kristin Venn 67, Ellen Folkvord 67, Elise Skinnehaugen 62. 

 

Foto: Trond Sørøy

Karoline Olsen

 

Seriemestere
«
Det er veldig deilig at vi er seriemester, godt å ha det i boks.  Det ble ikke den spontane gleden etter kampen mot Skrim som da vi vant NM i Spektrum i romjula.  Da hadde vi ordentlig seiersglede der og da og alt ble avgjort i den ene kampen.  Det å bli seriemester er noe vi har jobbet med over tid og vi var ganske klar over det før kampen at vi kunne sikre det.  Men uansett er det utrolig deilig å ha avgjort det.»

 

Gir mestringsfølelse
«Det var et av målene vi satte oss før sesongen det å ta seriegull, det gir en mestringsfølelse i laget at vi har klart det som blir viktig å ta med seg videre i kampene utover våren.»

 

24 timers-utøveren
«Vi har jobbet godt helt fra starten i juni og har blitt bedre og bedre utover i sesongen.  Det er jo arbeid over tid, jeg synes vi er nøye og flinke på mange områder.  Ikke bare det at vi leverer på håndballtreningene men også når det gjelder fysisk trening, få i oss nok mat og få nok hvilke – vi er nøye på mye, det tror jeg er viktig for at vi når de høye målene vi har satt oss.  Laget står bra sammen, vi har et felles mål som alle jobber hardt for og det er veldig gøy å lykkes i sammen.»

 

Foto: Trond Sørøy

 

Skal gi maks i serieinnspurten
«Vi skal avslutte med stil, vi føler ikke noe spesielt ansvar overfor Storhamar, Larvik og Tertnes som vi møter de nærmeste ukene og som alle kjemper om medalje.  Det er mer det at vi føler et ansvar overfor oss sjøl.  Selv om vi har vunnet serien så skal vi ikke slakke ned på noe som helst i de kampene vi har framover.  Men det er klart, vi kan ha et litt annet fokus enn det ville vært om vi ikke hadde sikret oss seriemesterskapet allerede, i forhold til at vi har viktige kamper i Champions League.  Men det betyr ikke at vi ikke kommer til å gi hundre prosent, det gjør vi i hver kamp og vi skal vise at vi fortjener å være på toppen der.»

 

Har lyst til å vinne
«Vi tar alle kamper like seriøst.  Nå kommer vi til å ha litt fokus på det som venter oss i kvartfinalene i Champions League og kan da øve på ting i seriekampene som vi kan få nytte av i de CL-kampene.  Men lysten til å vinne kommer ikke til å være noe mindre av den grunn.»

 

Storhamar
«Storhamar er et knallbra lag, det er gøy med tøffe kamper og det blir en tøff kamp også på søndag.  Jeg gleder meg veldig og håper det blir mye folk i Aquarama og at det blir god stemning selv om ting allerede er avgjort.  Storhamar er et av topplagene som kjemper om medalje og det er alltid moro å spille i mot gode lag.»

 

 

Hovedbildet er fotografert av Terje Refsnes