Siste seriekamp i morgen! – Vipers

Siste seriekamp i morgen!

Vipers hedres som seriemestere etter kampen mot Tertnes.

.
Tirsdag 9. april 2019

 

I morgen spilles sesongen siste seriekamp.  Vipers er seriemestere og Håndballforbundet vil etter kampen dele ut gullmedaljene til Vipersspillerne.

 

Vipers overbeviste i søndagens kvartfinale mot Buducnost og vant den kampen med fem mål og skaffet seg dermed et godt utgangspunkt foran returoppgjøret i Aquarama til helga.  Spillerne var tilbake i Kristiansand først ved midnattstid mandag og får ikke mye tid til hvile og restitusjon før neste oppgave venter i Aquarama onsdag.

 

Foto: Einar Kvalheim

 

Tertnes er motstander og Bergenslaget har allerede sikret seg bronsemedaljen etter seieren over Fredrikstad i forrige serierunde.  Laget har ikke tapt på de 8 siste seriekampene og ligger likt med Storhamar på sølvplass foran denne siste serierunden.  Hamarlaget leder på innebyrdes målforskjell så Tertnes må både ta poeng i morgen og få hjelp fra Larvik for å kunne sikre seg sølvmedaljer.

 

Oppgjøret i Hauklandshallen i oktober ble jevnspilt etter at hjemmelaget bevisst dro ned tempoet i kampen.  Vipers vant 22-20 og Linn Jørum Sulland 6 mål, Malin Aune 3 og Emilie Hegh Arntzen 3 ble toppscorer for Vipers.

Mestscorende for Tertnes i den kampen var Hermine M. Auberg 4, Madeleine Hilby 3 og Vilde I. Johansen 3.  Madeleine Hilby er toppscorer for Tertnes totalt med 125 mål fordelt på 63 spillemål og 62 mål fra 7-meter.

 

Foto: Einar Kvalheim

 

Kristin Nørstebø flyttet sist sommer til Bergen etter å ha spilt to sesonger under Kenneth Gabrielsen som trener i Vipers Kristiansand.  I morgen er hun tilbake i Aquarama som Tertnesspiller.

 

Foto: Trond Sørøy

 

Kristin Nørstebø

«Vi er veldig fornøyd med at vi allerede er sikret bronsemedaljer, men selvfølgelig skal vi gjøre så godt vi kan så vi har mulighet til å ta sølvet. Vi har for så vidt greid årets målsetting og vet vi får en tøff kamp mot Vipers.  Vi satte oss et ganske høyt mål da vi før sesongen sa at vi skulle ta bronse så vi er kjempeglad for at vi greide det.  Det så ikke så lyst en periode i høst men vi har hatt en veldig bra vårsesong.  Dette blir en bonuskamp og vi kan reise til Kristiansand med lave skuldre og kose oss.»

«Det er godt tidspunkt å møte Vipers på midt imellom kvartfinalene i CL, men de har en så bred stall at det blir kjempetøft for oss.  De har et tøft kampprogram og kjenner sikkert det på kroppen, men jeg tipper vi møter et kjempegodt Viperslag uansett.»

 

«Jeg synes det var kjempegøy å se Vipers i kvartfinalen mot Buducnost og synes de vant helt fortjent.  Jeg regner med at det blir Final 4 nå, det er utrolig stort og innmari gøy.  Det unner jeg Vipers!»

«Nå gleder jeg meg veldig til å komme til Aquarama igjen.  Der vil jeg se igjen mange kjente fjes, så det blir trivelig»

 

 

Hovedbildet er fotografert av Einar Kvalheim.