Blir det Final Four?! – Vipers

Blir det Final Four?!

Returkamp mot Buducnost på lørdag!

.
Torsdag 11. april 2018

 

På lørdag avgjøres om Vipers er klar for spill i Final Four 10.-12. mai.  Vipers vant 24-19 i Montenegro over Buducnost på søndag og har altså fem målsledelse foran møtet i Aquarama. 

 

Trener Ole Gustav Gjekstad skryter av innsatsen til spillerne i seieren på søndag og forteller at det eneste som teller lørdag førstkommende er at Vipers er klar for Final Four når kampen blåses av.  Om det blir seier eller tap med fire mål er underordnet.

 

Foto: Trond Sørøy

 

Ole Gustav Gjekstad

 

«Det var først og fremst et veldig bra resultat i den første kvartfinalen mot Buducnost. Å vinne med fem mål der er bra.  Spillemessig har vi en del å gå på både offensivt og defensivt, men Katrine stod en strålende kamp i mål.  Forsvarsmessig har vi en del ting vi skal gjøre bedre på lørdag og det er en god mulighet til å lage noen flere mål også.  Vi fikk et fint resultat og så ser vi at det er en del muligheter til å forbedre det vi gjør utpå der.»

 

«Det var et merittert lag vi møtte, så jeg er stolt av hvordan gjengen fremstår.  Vi skulle spille med autoritet og det synes jeg jentene gjør.  Så jeg er veldig fornøyd med det.  Når vi har analysert kampen er det en fordel at vi ser at vi har en del å gå på i flere av fasene så vi får se om vi kan gjøre en enda bedre kamp hjemme.»

 

Foto: Terje Refsnes

 

«Vi har et mål på lørdag og det er å vinne kampen.  Det er det vi går for.  Hvis vi må begynne å telle mål på noe tidspunkt så må vi selvfølgelig gjøre det, men det blir i så fall mot slutten av kampen.»

 

«Jeg synes at læringskurven har vært god og vi har hatt mange spillere som har prestert bra i Champions League.  Vi fikk en tøff start med bare ett poeng på de tre første kampene.  Etter det har det gått veien og vi har vunnet flere bortekamper.»

 

«Jeg håper at vi skal vinne på hjemmebane på lørdag, men det overordnede målet er at vi kvalifiserer oss til Final Four.»