Nytt møte med Györ! – Vipers

Nytt møte med Györ!

Vipers møter Györ i semifinalen i Final4

.
Tirsdag 16. april 2019

 

Trekningen for semifinalene i Final 4 ble foretatt i Budapest tirsdag.  Kampene spilles lørdag 11. mai.  Søndag spilles bronsefinalen og finalen.

Vipers – Györ

Metz – RostovDon

 

 

Programleder: 
«Katrine Lunde, du er en legende her i Ungarn.  Og du gjorde det også bra i Final4 i 2014.  Men Vipers er i Final4 for første gang.  Er dette en ulempe eller kan du hjelpe dem med den erfaringen du innehar?»

Katrine:
«En erfaren målvakt er alltid viktig for et lag og det er mulig at noen av våre spillere vil være litt mer nervøs enn normalt.  Vi var ekstremt lykkelige da vi kvalifiserte oss til Final4.  Selvsagt blir dette stort for oss alle å være med her.  Jeg synes vi har god flyt i spillet vårt og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne her i Budapest.»

 

 

Katrine om å møte Györ i semifinalen:
«Györ er utrolig sterke.  De har mange spillere som er gode individuelt, og de har flere gode spillere på alle posisjoner.  Hvis noen ikke har dagen kan de gjøre endringer og sette inn på andre gode spillere som kommer inn med full energi.  Det er fint for Györ men kanskje ikke så godt nytt for oss.  De har et godt tempo i spillet sitt, men det føler jeg også at vi har.  Nå har vi møtt Györ to ganger og vi har fått føle på kroppen det nivået som kreves for å kunne spille jevnt med de.  Jeg synes ikke vi har noe å tape i denne kampen.  Jeg kjenner noen av spillerne i Györ fra tidligere og de har også flere norske spillere jeg kjenner fra landslaget, men de kjenner også meg.

 

 

Eduarda Amorim (Györ) sa dette om å møte Vipers i semifinalen:
«Det kan både være positivt og negativt å kjenne godt til Katrines styrker og svakheter.  Vipers har et godt lag og jeg liker veldig godt måten de spiller sin håndball på.  De løper hele tida og gir seg ikke før kampen er avsluttet.  Spillerne skyter presise skudd, de er alltid plassert i hjørnene.  Vipers har ikke noe press på seg så jeg forventer en tøff match mot de 11. mai.