Scoringsshow i Oppsal Arena! – Vipers

Scoringsshow i Oppsal Arena!

Vipers til semifinale etter seier 44-28.

.
Fredag 26. april 2019

 

Vipers Kristiansand er klar for semifinale etter scoringsshow i Oppsal Arena fredag kveld.  Etter ledelse 13-19 til pause vant Vipers 28-44 over Oppsal.

 

Vipers opptrådte som vanlig med mye kraft og motivasjon og kjemper i hver eneste duell kampen igjennom.  Når Oppsal samtidig gir sitt ytterste ble det en severdig kamp med mye fart og mange lekre scoringer.  Marta Tomac ble kåret til banens beste spiller etter å ha eid kampen de minuttene hun fikk på banen.

Med Hanna Yttereng ute pga skade var Pernille Wibe tilbake på banen for Vipers og hadde fire scoringer i comebacket sitt.

 

Foto: Trond Sørøy

Pernille Wibe

«Det var litt overraskende at jeg skulle spille i dag, men når Hanna skada og siden jeg skulle hit uansett for å se kampen, så tok jeg med meg håndballbagen.  Jeg har ikke spilt siden 17. mars, men det gikk jo greit, spesielt fremover.  Det var gøy å være med igjen!»

 

Foto: Trond Sørøy

Marta Tomac

«Vi hadde litt av den samme starten som sist kanskje, det gikk litt tregt.  Men så finner vi ut av det og spiller bra fremover.  I ankomst og i angrepsspillet så hadde vi en oppskrift på alt og vi kom til gode sjanser.  Så tetter vi også bakover i store perioder selv om vi kan være enda bedre bakover, det kreves enda mer når vi skal opp på neste nivå.»

«Vi skal helst slippe inn litt færre mål – men nå er vi i semifinalen og det er det viktigste.  Jeg synes når vi først skrur på så holder vi det gående.  Det er gøy at alle får prøvd seg og får gjort en bra jobb.  Dette var kjempebra!»

 


Foto: Trond Sørøy

 

Ole Gustav Gjekstad

«Vi scorer mye mål, jeg er kjempefornøyd med det offensive i dag.  Det er leken og fin håndball.  Jeg synes vi skal være fornøyd, vi går videre etter to kamper og vi gjør det med god margin.»

«Jeanett Kristiansen og Hanna Yttereng stod over i dag, vi vet ikke helt enda hvordan stoda er der.  Nå har vi aktivert Pernille Wibe igjen og det har gått bra.  Så får vi se hvordan det går med Jeanett og Hanna, jeg håper at de er klare om ikke lenge.  Jeg er glad Pernille kunne stille i dag, så får vi se hva som skjer videre.  Vi må sjekke hva hun har av tid.»

 

 

Kvartfinale i sluttspillet 26. april 2019  – andre kamp

OPPSAL – VIPERS KRISTIANSAND   28-44    (13-19)

Marta Tomac  7
Linn Jørum Sulland  7
Emilie Hegh Arntzen  5
Pernille Wibe  4
Henny Reistad  4
Silje Waade  4
Tonje Refsnes  3
Mathilde Kristensen  3
Carolina Morais  2
Sunniva Andersen  2
Karoline Olsen  2
Vilde Jonassen  1
Eline Fagerheim
Katrine Lunde
Malin Aune

 

KAMPUTVIKLING  OPPSAL – VIPERS

1 omg:  0-2  *  2-4  *  4-4  *  5-5  *  6-7  *  6-10  *  7-12  *  10-14  *  11-16  *  13-19

2 omg:  13-20  *  15-21  *  17-25  *  20-28  *  22-31  *  24-36  *  28-40  *  28-44

 

STARTOPPSTILLING

Målvakt:  Eline Fagerheim
Venstrekant:  Sunniva Andersen
Venstreback:  Emilie Hegh Arntzen
Midtback:  Henny Reistad
Høyreback:  Silje Waade
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Mathilde Kristensen

 

 

Foto:  Terje Refsnes