Semifinaler mot Larvik onsdag og fredag – Vipers

Semifinaler mot Larvik onsdag og fredag

Karoline Olsen: - Vi skal løpe mye!

.
Tirsdag 30. april 2019

 

Larvik er motstander i semifinalene i sluttspillet og kampene spilles i Aquarama onsdag 1. mai kl. 17.00 og i Boligmappa Arena i Larvik fredag 3. mai kl. 18.00. 

Som det er blitt skrevet mye om stiller Larvik uten sine faste spillere siden kontrakten deres gikk ut i dag og sannsynligvis er det flest spillere fra Larvik Turn som har spilt i 3. divisjon denne sesongen som vil utgjøre stammen i laget som spiller mot Vipers i morgen.

 

Karoline Olsen

«Kvartfinalene mot Oppsal ga en grei sammenlagtseier, som vi også håpet på forhånd. Vi tar alle kamper som trening og uansett hva resultatet er så legger vi oss ikke ned.  Vi vet hva som venter oss framover så det er viktig at vi får best mulig trening inn mot de viktige oppgjørene som kommer.  Selv om vi ikke møter kjempetøff motstand må vi være på hele tiden.  Vi kan heller ikke slappe av på trening og tro at vi kan klare å være på topp om en uke i Final4.»

 

«Det var mange som syntes det var deilig med litt ferie i påskeuka og få koblet av og få vært med familien.  Det gjorde godt for oss.  Det føltes som at vi hadde vært fra hverandre en måned da vi hadde første trening etter påske.  Vi pleier jo aldri å være så lenge borte fra hverandre.  Det hjalp på motivasjonen og vi fikk samlet nye krefter til innspurten av sesongen.»

 

«For å være ærlig så vet jeg ikke helt hvilke spillere vi møter i morgen.  Det er vel bare juniorspillere og spillerne fra Larvik Turn, men uansett tar vi alt som trening.  Det skal bli en interessant kamp dette.  Vi har planer om å løpe mye  og vi går inn i alle kamper og ønsker å vinne uansett motstand og det er det vi kommer til å gjøre i morgen også.  Jeg har lest at andre kaller dette for en parodikamp, men det har jeg ikke tenkt noe på.  Vi trøkker til og skal løpe mye.»

 

«Jeg tror nok det blir gøy, vi kommer til å ha fokus på ting vi skal gjøre i Final4 om en uke, vi kommer ikke til å ha noe fokus på hvem vi møter.  Vi vil helst ha litt utvikling hele tida, så får vi se hva vi kan få ut av denne kampen mot Larvik.»

 

 

«Det hadde selvsagt gjort seg med noen tøffe kamper inn mot Final4-helga, men vi kommer ikke til å spare på noen krefter i disse semifinalene.  Det kan være en fordel for de av spillerne som har litt småskader at vi møter litt enklere motstand.  Hadde det vært tøffe kamper måtte alle vært på topp uansett.»

«Vi får sannsynligvis hele neste uke til å forberede oss til Final4 og vi får godt utbytte av å spille på trening når vi har et så bra lag.  Så det skal ikke ha noe å si at vi ikke møter de spillerne som vant kvartfinalene for Larvik.  Dette skal gå bra.»

 

 

Foto:  Terje Refsnes