Andrea gjør comeback! – Vipers

Andrea gjør comeback!

3.5 år etter at hun la opp er Andrea Thorsland Martinsen tilbake i Vipersdrakta.

.
Torsdag 16. mai 2019

 

Med Katrine Lunde ute med skade fikk Vipers en utfordring ift hvem som skulle danne målvaktsduo med Eline Fagerheim i sluttspillfinalene mot Storhamar.  Først var det snakk om å bruke en målvakt fra partnerklubb Randesund, men trenerteamet Ole Gustav Gjekstad og Kristine Lunde-Borgersen gikk for en gammel kjenning. 

 

Andrea Thorsland Martinsen (26) spilte sist for Vipers i 2015/16-sesongen, har ikke vært i håndballsko siden, men takket ja til å gjøre comeback og hjelpe Vipers ut av knipa.

Andrea har i sin håndballkarriere vært målvakt i klubbene Åseral, Otra, Randesund, Vipers og Njård.

 

 

Andrea forteller:  «Jeg spilte for Vipers sesongen 2011/12 og 2012/13. Jeg trente også et par år med Vipers før det, mens jeg spilte for Randesund. Så kom jeg tilbake og spilte halve sesongen 2015/2016, før jeg da la skoene på hylla. Det er nå 3,5 år siden jeg slutta, og har ikke rørt en håndball med klister siden.»

 

Kristine Lunde-Borgersen tok kontakt med Andrea på mandag og spurte om hun ville være med å bidra i finalene mot Storhamar.

 

– Det er jo en ære å bli spurt, og få lov til å trene med det tredje beste laget i verden, såklart. Jeg håper jeg gjør nytte for meg den tiden jeg er her, smiler Andrea Thorsland Martinsen.

– Jeg har hatt to treninger sammen med jentene denne uka. En morsom gjeng å være i sammen med og så var det veldig gøy å kaste litt ball igjen, og ikke minst redde noen baller.  Nå blir det å stille opp for Vipers disse to ukene, så får vi se hva tiden vil bringe når det kommer til eventuell mer håndball for min del.

 

På spørsmål om hun er «klar» hvis hun må på banen, sier Andrea:  – Hodet er veldig klart, så får man håpe på at kroppen er likedan!   Det blir stas å spille med jentene, og jeg gleder meg veldig til å kjenne på stemninga igjen.

 

Storhamar kommer til Aquarama på lørdag og sluttspillfinale nr en har avkast kl. 18.15.  Returoppgjøret spilles i Boligpartner Arena på Hamar tirsdag førstkommende kl. 19.15.