Vellykket håndballskole – Vipers

Vellykket håndballskole

Vipers Håndballskole 2019 er nå over for denne gang!

Og for  ei fin uke vi har hatt sammen. Jenter fra hele landet mellom 10 og 15 år har møtt siden idoler, fått nye venner, lært mye om håndball, badet, spilt beacvolleyball og lært freesbegolf.

For de som var på overnatting så var kveldene fylt med aktiviteter som grillkveld med Vipers spillerne, bedriftsbesøk på Den lille Chipsfabrikken, Hennig-Olsen is og Mesterbakeren. De fikk også prøvd å klatre i Nord Europas største klatrepark X -land.

Vi  vil få takke alle som har bidratt til å gjøre denne uka til en stor opplevelse!

Dnb,  G-bil ,Vipers Akademiet, Rema 1000 Tangen, Nordfjord kjøtt, Bama, Grans, Sørlandskjøtt, Subway, Pizzabakeren Torridal, G-bil,  Sixt Bilutleie, Aquarama Bad,  X-land, Den lille Chipsfabrikken, Hennig-Olsen is, Mesterbakeren og Snakk om mobbing (Blaakors),