Er det et nytt Cupeventyr som starter nå? – Vipers

Er det et nytt Cupeventyr som starter nå?

Larvik HK – Vipers
NM Senior Kvinner
Onsdag 11.09.2019, 18.30


Forrige sesong ble Vipers cupmester, etter at ferden til Oslo Spektrum begynte med en seier borte mot Grane Arendal. Denne sesongen er første hinder på veien til et nytt cupgull borte mot Larvik HK.

Ragnhild Valle Dahl sa dette til Vipers.no før avreise Larvik:

Det var utrolig deilig at det løsna litt mot Follo. Å komme inn i et nytt lag kan være vanskelig, da det er mye nytt å forholde seg til og mye å tenke på, men jeg føler det går bedre og bedre for hver dag.

Vi møter et lag som er en miks av rutinerte og unge spillere. Larvik kommer garantert til å gjøre sitt ytterste for å prøve å slå oss, men om vi er skjerpa og konsentrerte er det en kamp vi burde vinne enkelt.

Ragnhild Valle Dahl fant endelig frem storslegga mot Follo.

Larvik spiller, som de fleste vet, i 1. divisjon i 2019/20-sesongen. Kun fem av spillerne fra forrige sesong er med videre, og det har kommet inn 13 nye spillere. De har en ambisjon om å være med å kjempe i toppen, og kanskje snuse på en av opprykksplassene.

Ole Gustav Gjekstad hadde dette å si før kampen:

Larvik er et 1. divisjonslag, som vi burde slå klart. Vi arbeider med å utvikle oss videre på hver treningsøkt og i hver kamp, og hovedfokuset mot Larvik blir å slippe inn å så mål som mulig.

I serieåpningen, hjemme mot en av favorittene, Volda, gikk Larvik på et knepent 22-24 tap. Noe som viser at Larvik-jentene definitivt må regnes med i opprykkskampen. Det blir spennende å se hvilket nivå de holder når Vipers-jentene kommer på besøk til onsdag.