Vipers er enkelt videre i Cupen – Vipers

Vipers er enkelt videre i Cupen

3. runde i cupen ble en enkel affære for de rosakledte fra Kristiansand. 1. divisjonslaget Larvik HK ble oppskriftsmessig feid av banen med sifrene 19-41.

På forhånd sa Ole Gustav Gjekstad at Vipers-jentene jobber med å utvikle seg selv fra kamp til kamp, og at hovedfokuset for Larvik-kampen var å slippe inn så få mål som mulig. Etter kampen hadde Gjekstad dette å si til Vipers.no:

Det var en grei gjennomkjøring for oss. Vi fokuserte på å holde høyere tempo enn Larvik i alle spillets faser, noe vi lykkes godt med. Selv om det er stor forskjell på lagene syns jeg jentene har en god innstilling, og gjennomfører en godkjent kamp. Emilies [Hegh Arntzen] ni mål i den første omgangen er veldig gledelig.

Emilie Hegh Arntzen var kampens store spiller mot Larvik, med sine 11 mål.
Foto: Jan Skaregrøm

Nå rettes fokus mot søndag, når Tertnes kommer på besøk i Aquarama, noe som blir en mye hardere oppgave for Vipers. I forrige sesong endte Tertnes på en sterk 3. plass i Rema 1000-ligaen, og de er, som Vipers-jentene, ubeseira så langt denne sesongen etter to seire mot Fana og Gjerpen.

PS: Hvem vi møter i 4. runde blir klart i dag klokken 17.00, da trekkes kampene live på Norges Håndballforbunds Facebook-sider.

https://www.facebook.com/norgeshandballforbund/

Emilie Hegh Arntzen, 11 mål
Malin Aune, 6 mål
Vilde Kaurin Jonassen, 5 mål
Heidi Løke, 4 mål
Silje Katrine Waade, 4 mål
June Andenæs, 4 mål
Marta Tomac, 3 mål
Ragnhild Valle Dahl, 2 mål og 1 to-minutter
Tonje Haugjord Refsnes, 1 mål
Linn Jørum Sulland, 1 mål
Kristine Hårtveit Thomassen
Andrea Austmo Pedersen