Seks Vipers-spillere tatt ut på landslaget! – Vipers

Seks Vipers-spillere tatt ut på landslaget!

Til landslagssamlinga denne uka, i forbindelse med Intersport Cup som spilles i DNB Arena førstkommende helg (26-29 September), er hele seks Vipers-spillere tatt ut i landslagssjef Thorir Hergeirssons tropp.

Målvakt Andrea Austmo Pedersen, bakspillerne Emilie Hegh Arntzen, Silje Waade, og Marta Tomac, kantspiller Malin Aune, samt strekspiller Heidi Løke fikk alle plass i troppen til oppkjøringsturneringa før VM i Japan i desember.

I tidligere år har denne turneringa het Møbelringen Cup. Den har blitt spilt i november og har vært det aller siste den norske troppen har gjort på norsk jord før avreisen til mesterskapene. I år er det litt annerledes siden VM går i Japan. I tillegg til at mesterskapet starter tidligere enn vanlig, tar Hergeirsson tar med seg landslaget til Asia god tid i forveien for å akklimatisere seg til både klima og tidsforskjellen.

Andrea Austmo Pedersen er en av seks Vipers-spillere som er på landslagssamling denne uka.

Vipers.no fikk denne kommentaren av Andrea Austmo Pedersen før turneringen startet: 

Det er alltid artig å være på samling med landslaget. Denne gangen er det noen kamper også, der vi får møtt lag vi ikke har spilt så mye mot. Så det blir spennende å se hvordan det er å spille mot noen annerledes spillertyper enn det vi er vant til. Jeg tror det kommer til å bli tre morsomme kamper i Stavanger.