Ni NM-medaljer til Sørlandskjøtt! – Vipers

Ni NM-medaljer til Sørlandskjøtt!

Sørlandskjøtt AS er en viktig samarbeidspartner for oss i Vipers, og forrige uke vant Kristiansandsbedriften hele ni medaljer under NM i Kjøttprodukter i Oslo. Seks gull og tre sølv ble fasit når dommerne hadde sagt sitt.

Patrick Axelsen, driftsjef hos Sørlandskjøtt, tok seg tid til å forklare litt hva Sørlandskjøtt er.

Vi bruker tradisjonelle resepter som Tom Drangsholt og familie har utviklet over flere år, noe vi kombinerer med godt håndverk og moderne maskineri. I tillegg til de gamle metodene utvikler vi oss kontinuerlig, og kundene kan allerede nå glede seg til nyhetene kommer i butikk fra februar 2020.

Vipers er opptatt av å utvikle seg, både på og utenfor banen, med nyvinninger og ved å videreføre det vi vet fungerer. Da er det fint å ha samarbeidspartnere som tenker likt som oss. Sørlandskjøtt har alltid vært opptatt av innovasjon og utvikling, både når det gjelder produkter, prosesser og utstyr.

Grunnen til at vi støtter Vipers er at vi lytter til det lokale hjertet. Det er utrolig moro å se hvordan Vipers har jobbet seg fremover. Både sportslig, marked og på organisasjon. Klubben har blitt tvers igjennom profesjonell, uten at det har gått på bekostning av glimtet i øyet og en sunn dose med galskap.

Det er også ekstra gledelig å se at Vipers-nettverket bærer frukter gjennom felles løft og ideer, samt at det gir oss partnere vi kan jobbe med. Det digger vi!

Sørlandskjøtt sine produkter finner du i Rema 1000-butikker over hele landet. Det inkluderer selvfølgelig de seks medaljevinnerne fra NM 2019.

NM GULL 2019:

Kokt skinke håndlaget (Storhusholdning)

Hamburgerrygg (Storhusholdning, Rema 1000)

Svinestek av filet (Storhusholdning, Rema 1000)

Økologisk bøkerøkt skinke (Rema 1000, Kolonihagen)

Vår beste skinke (Storhusholdning, Rema 1000)

Ribbe stekt i bit (Storhusholdning)

NM sølv 2019:

Kylling med pepper (Storhusholdning)

Bøkerøkt Herregårdskinke (Rema 1000)

Krydret skinke (Rema 1000)

Spesialpriser NM:

Beste økologiske: Økologisk Bøkerøkt skinke (Rema 1000, Kolonihagen)