Det er duket for fest i Oslo, vil du være med? – Vipers

Det er duket for fest i Oslo, vil du være med?

Vi har kvalifisert oss til cupfinalen i Oslo Spektrum den 29. desember, og nå åpner billettsalget. For å sikre deg dine billetter til festen må du klikke deg inn på Ticketmaster (https://www.ticketmaster.no/event/nm-finalene-i-handball-billetter/622941). Der må du låse opp muligheten til å kjøpe billetter på Vipers-feltet ved å bruke koden «kristiansand19». Da kan du sikre deg billetter sammen med resten av Vipers-supporterne!

Feltene som Vipers har fått tildelt er felt nummer 110, 111, 112, 113, 212 og 213, så dobbeltsjekk at billettene du bestiller er på ett av disse feltene.

Som de tidligere årene vil det bli satt opp en samling for Vipers-supporterne både kvelden før kampen, i tillegg til et vorspiel på søndag før avkast i Oslo Spektrum. Det kommer informasjon om dette så fort programmet er spikret.

Emilie Hegh Arntzen jublet i Oslo Spektrum i fjor, får hun mer å juble for i år?

Nå har vi også fått på plass hotelltilbud og busstur til Oslo. Vår samarbeidspartner Norsk Tur har satt opp følgende tilbud:

1 natt i twin-/dobbelt-/trippelrom på Comfort Hotel Grand Central
-Frokost søndag morgen
-Buss t/r Kristiansand – Oslo
– Avreise fra Kr.sand lørdag kl 12.00
– Retur søndag etter kampslutt 

Prisen er kun 1290,-! Følg linken under for å bestille turen og for mer informasjon.

https://norsktur.no/kundeturer/vipers/cupfinalen-2019/

Om du trenger Vipers-effekter til den store festen kan du enten komme innom Vipers-kontoret i Aquarama, eller klikke deg inn på www.vipersbutikken.no. Der finner du både drakter, skjerf og hva annet du måtte trenge.

Vær rask, disse billettene forsvinner fort!