Team Esbjerg kommer til Aquarama. Billettslipp onsdag 8. januar klokken 12.00 – Vipers

Team Esbjerg kommer til Aquarama. Billettslipp onsdag 8. januar klokken 12.00

I årets første Champions League-kamp tar vi imot Team Esbjerg hjemme i Aquarama. Team Esbjerg hadde et utrolig bra 2019, og tapte kun fem av 58 kamper i alle turneringer. Etter halvspilt serie leder Esbjerg den danske serien. De ligger fire poeng foran København og tapte kun en seriekamp før jul.

I Champions League kvalifiserte de seg til hovedrunden fra en gruppe bestående av Rostov-Don, CSM Bucuresti og Perla Lublin. Ikke nok med det, men de tok med seg fire poeng, etter å ha slått Rostov-Don hjemme i Danmark og Bucuresti på bortebane.

Emilie Hegh Arntzen jubler for scoring mot Metz i høstens Champions League-kamp i Aquarama.

Esbjerg har mange spillere oss Nordmenn kjenner til. I tillegg til de norske spillerne Rikke Granlund, Marit Malm Frafjord, Kristine Breistøl, Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg og Vilde Ingstad, finner man også VM-vinner Estevana Polman. Polman kommer rett fra et strålende verdensmesterskap, og det blir spennende å se hva hun kan finne på i Aquarama.

Vipers tok som kjent med seg fem poeng inn i hovedrunden, og hjemmekampen mot Team Esbjerg blir dermed ekstremt viktig i kampen for å kvalifisere seg for en kvartfinale. I tillegg til Esbjerg skal vi møte Rostov-Don i Russland, CSM Bucuresti både hjemme og borte. Det betyr at vi ikke møter Metz og FTC selv om vi er i samme gruppe i hovedrunden.

Billetter kan du kjøpe NÅ ved å klikke på bilde under.