Billettene til Champions League-kampen mot Rostov-Don slippes 12.02 klokken 12.00! – Vipers

Billettene til Champions League-kampen mot Rostov-Don slippes 12.02 klokken 12.00!

Etter noen tette og tøffe kamper i Champions League tar vi imot Rostov-Don til hovedrundens siste hjemmekamp den 29. februar, og du kan sikre deg dine billetter allerede nå! Her anbefaler vi at du er tidlig ute da denne kampen kommer til å bli utsolgt.

I bortekampen i Rostov-Don var det tett og jevnt lenge, men til slutt var det russiske storlaget både ett og to knepp bedre enn Vipers-jentene. Når de kommer til Aquarama er det med hele stjernegalleriet sitt.

En ny tøff Champions League-kamp venter når Rostov-Don kommer på besøk i Aquarama.

Der mange andre lag har en eller to spillere som man gjerne trekker frem er Rostov-Don først og fremst et bra kollektiv. De som virkelig viste seg frem i forrige kamp var høyrekant Iuliia Managarova, bakspiller Anna Sen, og den nederlandske venstrebacken Lois Abbingh.

Begge hjemmekampene i hovedrunden har endt med knepne tap. Både mot Esbjerg og mot CSM Bucuresti var vi helt på høyden i store deler av kampen. Nå satser vi nok en gang på et fullsatt Aquarama som lager liv og røre.

Billettene slippes ONSDAG 12.02 klokken 12.00. Følg med i Vipers sine kontoer i sosiale medier for å sikre deg dine billetter!